«Πώς να προσελκύσετε νέους πελάτες φυσικά και ψηφιακά» | Αναβολή Workshop

Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την αντιμετώπιση του κορονοϊούκαι τα πρόσφατα κρούσματα στη χώρα μας, ο οργανισμός The People’s Trust ανακοινώνει την αναβολή του προγραμματισμένου για τις 9 Μαρτίου Workshop/σεμιναρίου στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Πώς να προσελκύσετε νέους πελάτες φυσικά και ψηφιακά», ως ελάχιστο μέτρο προστασίας. Αναμένουμε τις εξελίξεις ώστε να προχωρήσουμε σε ανακοίνωση νέων ημερομηνιών.

Λίγα λόγια για το The Peoples Trust

Το The People’s Trust, είναι ένας ιδιωτικά χρηματοδοτούμενος μη – κερδοσκοπικός οργανισμός, που έχει ιδρυτικό και βασικό χρηματοδότη το Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη. Στόχος του οργανισμού είναι να συμβάλει στη μείωση της ανεργίας, μέσω της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, προσφέροντας στους επιχειρηματίες τα εφόδια που χρειάζονται για να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε βιώσιμες επιχειρήσεις. Από τον Μάιο του 2016 που ξεκίνησε τη λειτουργία του έως σήμερα, ο οργανισμός έχει χρηματοδοτήσει περισσότερες από 260 νεοσύστατες και υφιστάμενες επιχειρήσεις σε Αθήνα και Β. Ελλάδα, οι οποίες έχουν δημιουργήσει πάνω από 500 νέες θέσεις εργασίας.

Η στήριξη που προσφέρει ο οργανισμός γίνεται με δύο τρόπους: μικροχρηματοδότηση μέχρι €10.000 και δωρεάν υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Η στήριξη του οργανισμού παρέχεται σε επιχειρήσεις ανεξαρτήτως κλάδου και απευθύνεται σε νεοσύστατες και υφιστάμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να κάνουν το επόμενο βήμα, αλλά δεν έχουν πρόσβαση στο απαιτούμενο κεφάλαιο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του οργανισμού εδώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα κριτήρια και τη διαδικασία χρηματοδότησης και να συμπληρώσουν την online αίτηση για χρηματοδότηση εδώ.