Βreakthrough in 30 Days | Θα δεχτείς την πρόκληση του Τόλη Φωτιτζίδη;

Τόλης Φωτιτζίδης

4 γεμάτες εβδομάδες με ασκήσεις σε πραγματικές συνθήκες. Θα έχεις την εμπειρία πως μπορείς να κάνεις τη διαφορά, θα μάθεις νέες μεθοδολογίες που θα σε βοηθήσουν να επηρεάσεις τις καταστάσεις θετικά, επαγγελματικά και προσωπικά.

Τόλης Φωτιτζίδης https://www.toleemedia.com/

PROCESS


Το Σάββατο, 21. Απριλίου ξεκινάμε.

Θα λάβεις όλες τις οδηγίες για το πως να κάνεις login, πως να έχεις πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο και στο community.

Το πρώτο ΣΚ, θα έχεις χρόνο να εξοικειωθείς με την πλατφόρμα, να γνωρίσεις και να κάνεις small talk με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες (και να παραδώσεις την πρώτη mini-άσκηση).
Την Κυριακή, 22. Απριλίου θα χωριστείτε σε ομάδες από 3 έως 5 άτομα (κάθε Κυριακή θα αλλάζουν οι ομάδες συνεργασίας).

Τη Δευτέρα, θα λάβεις τη θεωρία και την άσκηση που θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις ως την Τετάρτη.
Την Τετάρτη, θα λάβεις θεωρία και άσκηση με deadline ως την Παρασκευή.

Μέσος χρόνος για ολοκλήρωση κάθε άσκησης περίπου 20-30λεπτά (1 ώρα ανά βδομάδα).


Αυτό που θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο και παράλληλα είναι η πραγματική πρόκληση στο workshop, είναι η παρατήρησή του εαυτού σου, των φίλων σου, των συνεργατών σου, των συναδέλφων σου, στη καθημερινότητά σχετικά με όσα νέα μάθουμε.

Την Κυριακή θα γίνει ένα Q&A Session, όπου θα απαντήσω τις ερωτήσεις τις εβδομάδας και θα σας δώσω feedback σε ό,τι κάνατε.

Αυτό θα επαναληφθεί για 4 εβδομάδες με διαφορετική θεματολογία κάθε φορά.

Κάθε βδομάδα, η ομάδα σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις και να ολοκληρώσεις τις ασκήσεις σου, όπως το ίδιο θα κάνεις κι εσύ για τα μέλη της ομάδας σου.

Τέλος προγράμματος: Κυριακή, 20. Μαΐου.

 

TOPICS
Η θεματολογία για αυτές τις 30 μέρες θα συμπεριλάβει μεθοδολογία, στρατηγικές κι ασκήσεις πάνω σε Leadership & Communication SkillsModern MarketingΛήψη Καλών Αποφάσεων, πως να ξεπεράσουμε φόβους, πως να δημιουργήσουμε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, πως να μετατρέπουμε λάθη κι αποτυχίες σε μαθήματα.
και πολλά άλλα!

 

TOGETHER WE CO-CREATE
Θα χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία, όπως το κινητό σου, το Facebook, το email σου, το slack για να έρθουμε πιο κοντά, όχι για να απομονωθεί ο καθένας με τις δικές του σκέψεις. Το ΜΑΖΙ το γράφουμε κεφαλαία εδώ. Την μεγαλύτερη αξία σε όλη την διαδικασία είναι στις συζητήσεις που θα κάνουμε, στις προκλήσεις και τα εμπόδια που θα ξεπεράσουμε ΜΑΖΙ.

THE OTHER SIDE
Θα κάνουμε πράξη τις θεωρίες και μεθοδολογίες για να μεταβούμε στην άλλη πλευρά.

Ποια είναι η άλλη πλευρά;

Είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας που συνεχίζει να μαθαίνει και να εξελίσσεται. Ένας εαυτός που δε δέχεται άλλες δικαιολογίες, δεν μιζεριάζει και βουτάει στις προκλήσεις γιατί βλέπει πλέον καθαρά και μετατρέπει τις αποτυχίες του σε μαθήματα.

Παράλληλα, δημιουργούμε και ένα community που θα μας υποστηρίζει και θα μας βοηθήσει να δούμε όσα δε βλέπαμε ως τώρα!

Ναι, θα είναι ζόρικο.
Είναι για όσους νιώθουν έτοιμοι να κάνουν συναισθηματική εργασία,
να εμπιστευτούν τον εαυτό τους
κι άλλους πόσους που θα βρίσκονται μαζί μας σε αυτό το ταξίδι 🙂

Στο τελευταίο Facebook Live απαντάω ερωτήσεις
σχετικά με την διαδικασία, αν θα προλαβαίνεις, κτλ.

Your Instructor

Αν και η πραγματική δύναμη αυτού του workshop είναι η συνέργεια και η υποστήριξη από τους άλλους συμμετέχοντες, μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για τον Τόλη Φωτιτζίδη εδώ.

Marianna says: «Μη διστάσεις. Τόλμησέ το. Δήλωσε κι εσύ το ενδιαφέρον σου στη φόρμα συμμετοχής και επωφελήσου απ’ την early bird προσφορά εδώ«!