Διαγωνισμός! Κέρδισε και φέτος το υπέροχο coloring book-ημερολόγιο Weekly beings!

Έχει γίνει πια θεσμός: Κάθε χρόνο η ταλαντούχα και πολυβραβευμένη designer Νατάσα Χατζηαγγελή χαρίζει δύο Weekly Beings σε δύο δημιουργικούς αναγνώστες του publiSHIT! Το σερί συνεχίζεται και φέτος και αρκεί να δηλώσεις απλώς συμμετοχή για να κερδίσεις το πιο… δημιουργικό ημερολόγιο/coloring book του 2018 το οποίο φέτος κυκλοφορεί σε μόλις 200 συλλεκτικά αντίτυπα! 

Η Νατάσα είχε μια εξαιρετική ιδέα για να γίνει κάθε βδομάδα της νέας χρονιάς πολύχρωμη: Να σχεδιάσει 53 «beings», ένα για την κάθε βδομάδα, και να σου δώσει την κατάλληλη αφορμή να τα χρωματίσεις, να τα «πειράξεις» και να τα κάνεις αυθεντικά δικά σου χρησιμοποιώντας τη φαντασία σου, τη διάθεση της κάθε βδομάδας και φυσικά στυλό, μολύβια, μαρκαδόρους, κηρομπογιές και ό,τι άλλο σκεφτείς!

Draw your week!

Το Weekly Beings diary είναι ένα πρωτότυπο coloring book/ εβδομαδιαίο ημερολόγιο στις σελίδες του οποίου μπορείς να σχεδιάσεις τη βδομάδα σου, αλλά και ό,τι άλλο βάλει ο νους σου βγάζοντας τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου! Με αλλα λόγια, ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος για να θυμάσαι την κάθε βδομάδα του 2018 (αφού θα έχεις την ευκαιρία να τη «βάψεις»/σχεδιάσεις όπως μόνο εσύ θέλεις, ανάλογα με τα κέφια σου) και κατ’ επέκταση όλη τη χρονιά που μόλις ξεκινά!

Imagine, create, enjoy!

Δεν υπάρχουν κανόνες: Μείνε στις γραμμές ή κάλυψε όλη τη σελίδα, γύρνα το ημερολόγιο ανάποδα σχεδιάζοντας όσο είσαι στο λεωφορείο, πρόσθεσε γραμμές λίγο πριν κοιμηθείς, κράτησε το σχέδιο ασπρόμαυρο ή εντελώς πολύχρωμο. Ό,τι δηλαδή θα έκανες με το αγαπημένο σου coloring book, έχοντας όμως πλέον την ευκαιρία να σημειώνεις στη διπλανή σελίδα τα σχέδια όλης της βδομάδας.

Μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία καλείσαι κάθε βδομάδα να εκφράσεις τα συναισθήματα, τους στόχους και τις σκέψεις σου με τον πιο δημιουργικό τρόπο! Και κάπως έτσι, στο τέλος της χρονιάς θα έχεις στην κατοχή σου μια μοναδική, απόλυτα δική σου συλλογή (και 53 αφορμές για απολογισμό).

Η συλλογή, όμως, δεν είναι… ατομική. Στο τέλος του έτους, θα οργανωθεί μια ομαδική έκθεση με τις beings δημιουργίες κι έτσι μπορείς να δεις το… έργο σου ανάμεσα στα εκθέματα! Το μότο, λοιπόν, και γι’ αυτή τη χρονιά είναι ένα: Draw your week! Imagine, create, enjoy!

 

Know More:

*Τα Weekly Beings κυκλοφορούν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

*Αποτελεί limited edition έκδοση μόνο 200 αντιτύπων.

*To project Weekly Beings έχει κερδίσει βραβείο ΕΒΓΕ2015.

*Μέχρι στιγμής έχουν δημιουργηθεί 265 «beings» και 4 ετήσιες ομαδικές εκθέσεις.

*Περισσότερα για το project μπορείς να μάθεις στην επίσημη ιστοσελίδα, αλλά και στο Facebook.

*Mπορείς να το βρεις στο eshop της Νατάσας Χατζηαγγελή, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα όπως τα εξής:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Melisses Gallery
Χρυσοστόμου Σμύρνης 7, τηλ. 231 022 2990
Ρώ
Ρωμανού 5, τηλ. 231 022 6552
Χαρτομάνι
Αλ.Υψηλάντη 49, τηλ. 2310 698432, Ωραιόκαστρο

ΣΥΡΟΣ
A drop design
Κοτσοβίλλη 11, Ερμούπολη, τηλ. 2281 082140
– Κέρινος Κόσμος
Πρωτοπαπαδάκη 36, Ερμούπολη, τηλ. 2281 082382

ΧΙΟΣ
Blender
Γ.Χωρέμη 7, Χίος, 2271 105046

ΧΑΝΙΑ

Memorabilia

Επισκόπου Χρυσάνθου 52, 2821 046084

ΑΘΗΝΑ
Forget me not
Ανδριανού 100, Πλάκα, τηλ. 21 0325 3740

It’s all, oh so souvenir to me!

Νορμανού 5, Μοναστηράκι, τηλ. 21 1012 8233

Convert Art

Παλλάδος 24-26, πλ. Ψυρρή, Αθήνα

 

ΚΥΠΡΟΣ
sobe-shop
Νικοκρέοντος 5Α, Λευκωσία, τηλ. 722452559

\\ ON LINE STORES \\
www.applestozebras.eu

www.ohsosouvenir.com 

www.weeklybeings.eu

Διαγωνισμός Alert!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα ακριβώς από κάτω, απάντησε στην ερώτηση και κάνε like στα pages Weekly Beings και  publiSHIT για να δηλώσεις συμμετοχή στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 1/1/18! Οι δύο νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους!