Μe, myself and the rabbit | Η ιστορία του «Εγώ, o εαυτός μου και το κουνέλι»

Αφροδίτη Ελένη Σεφερίδου

Είμαι κουνέλι. Δεν το ήξερα πάντοτε. Η συνειδητοποίηση ήρθε μαζί με τα τριακοστά μου γενέθλια μου. Μπορείτε να φανταστείτε την αρχική μου σύγχυση.

Αφροδίτη Ελένη Σεφερίδου https://www.facebook.com/heleneseferidis/

Για όσο καιρό μπορούσα να θυμηθώ τον εαυτό μου έκανα τα πάντα σαν άνθρωπος: μιλούσα σαν άνθρωπος, έπινα καφέ σαν άνθρωπος, χόρευα σαν άνθρωπος (χμμ..περίπου γιατί όταν μου άρεσε υπερβολικά κάποιο τραγούδι μάλλον δεν έμοιαζα και τόσο με άνθρωπο που χορεύει) κ.ο.κ. Για να μην αναφέρω ότι ποτέ δεν μου άρεσε το κέικ καρότο (αν και αυτό έμελλε να αλλάξει στην πορεία). Πώς ήταν δυνατόν;

It is pouring chocolate

Παρά την αρχική μου ταραχή, δε φοβήθηκα ν’ αποδεχτώ το νέο μου εαυτό. Άρχισα να σκέφτομαι ότι θα χρησιμοποιήσω αυτήν μου την αλλαγή ως πηγή έμπνευσης. Ήταν μια ευκαιρία για μένα να δω τα πράγματα από μια εντελώς νέα οπτική γωνία.

Ξεκίνησα, λοιπόν, μία σελίδα στο Facebook με όνομα “Me, myself and the rabbit” όπου μοιράζομαι μέχρι σήμερα τις δημιουργίες μου αλλά και στιγμές απ’ τη ζωή μου ως κουνέλι.

Not my cup of tea

Ένα κομμάτι του κόσμου μου μπορείτε να δείτε στην έκθεσή μου στο The Box Gallery στις 31 Μαρτίου – 21 Απριλίου. Εκεί θα φιλοξενηθεί η σειρά πινάκων μου με θέμα «UFO – Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα», στους οποίους παρουσιάζονται απλά καθημερινά αντικείμενα με έναν όχι και τόσο παραδοσιακό τρόπο αλλά αναμφισβήτητα με πολύ χρώμα, φαντασία και χιούμορ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 19:30, στο The Box Gallery: Απελλού 6, Πλατεία Ναυαρίνου. Σας περιμένω!

Ακολουθήστε με σε Facebook, Instagram, αλλά και στην ιστοσελίδα μου.

Marianna says: «Ευχαριστώ την Αφροδίτη Ελένη που μοιράστηκε την ιστορία της. Εάν θέλεις να μοιραστείς κι εσύ την ιστορία σου, σε περιμένω στην Αίθουσα Σύνταξης».