World Class Fine Drinking Thessaloniki | Η μεγάλη γιορτή του καλού ποτού συνεχίζεται μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου

Το World Class Fine Drinking Τhessaloniki συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την πιο ενδιαφέρουσα περιπλάνηση στον κόσμο των εκλεκτών spiritsκαι για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Φέτος, το World Class Fine Drinking Τhessaloniki, 22, 23 και 24 Νοεμβρίου στο Λιμάνι, στην αποθήκη Γ’,  ξεδιπλώνει την τριλογία των εκλεκτών ποτών, των φίνων υλικών και των δεξιοτεχνών bartenders, που με τις γνώσεις και το ταλέντο τους,ετοιμάζουν μοναδικά serves, για χιλιάδες Θεσσαλονικείς που καταφθάνουν στην Αποθήκη Γ.

8 φαντασμαγορικά pop-up bar,World Class bartenders, σχεδιαστές, artists, chefs και citystrollers, στηρίζουν αυτή την ξεχωριστή γιορτή του καλού ποτού, όπου ένας περίτεχνος συνδυασμός τέχνης, κουλτούρας και δημιουργίας,ενώνεται με τον εκλεκτό κόσμο του fine drinking.

Η μεξικανική γιορτή στο pop-up bar της τεκίλα Don Julio παίρνει χρώμα από το εμβληματικό graffiti, έργο του καλλιτέχνη, mister.achilles, ο βοτανικός κήπος διακοσμημένος από τους Θεσσαλονικείς VitaVerde,αναδεικνύει το φρέσκο χαρακτήρα του τζιν TanquerayNo. Ten και το bar του ρουμιού Zacapa Solera 23 που συνδυάζεται ιδανικά με το εντυπωσιακό γλυπτό σοκολάτας, είναι μερικά από τα πιο εντυπωσιακάpop-upbars, που θα δει κανείς στη φετινή διοργάνωση.

Ξεχωρίζουν ακόμα το φιλόξενο pop-up bar του ουίσκι Cardhu Single Malt, το κομψό pop-upbar της βότκας CÎROC, το bar του blended scotch whisky Johnnie Walker Gold Label Reserve. Ενώ η βότκα Ketel One, και το Irish ουίσκι Roe&Co αναδεικνύουν διάφορες πτυχές της δεξιοτεχνίας του Fine Drinking μπροστά στα μάτια των επισκεπτών!

 

Παράλληλα, στο κεντρικό World Class bar φιλοξενούνται κορυφαίοι Έλληνες World Class bartenders και το μοναδικό, Gazelle Mayfair by Tony Gogniliaro, από το Λονδίνο, μαζί με τον σεφ τους.

 Το ταξίδι του FineDrinking δεν σταματάει όμως εδώ!

Έως τις 2 Δεκεμβρίου,25 κορυφαία bar σας καλούν να τα επισκεφθείτε και να απολαύσετε στιγμές World Class Fine Drinking, με ειδικά Fine Drinking μενού και surprise happenings.

Don JulioLa Cantina

Το ξύλινο μπαρ La Cantina της Don Julio, σύμβολο της ποιότητας, της πίστης στην παράδοση και της επιμονής στη χειροτεχνία, θα περιπλανηθεί σε αγαπημένα bars.

Εκεί θα δοκιμάσετε νέα εντυπωσιακά serves, ταξιδεύοντας νοερά στο Μεξικό και θα μυηθείτε στον κόσμο του εκλεκτού αποστάγματος έχοντας την ευκαιρία να γευθείτε την απόλυτη έκφρασή του σε μια Draft Tommy’s Margarita. Και όλα αυτά στα signature Skull Mug ποτήρια της Don Julio (νεκροκεφαλές). Επισκεφθείτε τα bars και ανακαλύψτε εκπλήξεις-δώρα.

Αναζητήστε το και αφήστε τον εαυτό σας να περιηγηθεί στις φυτείες με τις μπλε αγαύες. Εκεί που o Don Julio González έλεγε «Αν έχεις πάθος, τα έχεις όλα!»

Αναζητήστε το:

  • Κυριακή 25/11 στο BlueCup
  • Τετάρτη 28/11 στον Γορίλα
  • Πέμπτη 29/11 στο Cheval
  • Σάββατο 1/12 στο Αίγλη- Γενί Χαμάμ

Τζιν Tanqueray No. 10 & “Botanical Gardens”

Το 2000, κυκλοφόρησε το τζιν Tanqueray NºTen, παίρνοντας το όνομά του από τον αποστακτήρα Tiny Ten. Παρασκευάζεται με την προσθήκη φρέσκων εσπεριδοειδών lime, grapefruit και πορτοκαλιού.

To εκλεκτό τζιν αποτελεί το μοναδικό λευκό spirit που έχει μπει στο hall of fame, μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες του, στο San Francisco spirits competition. Μια εξαίρετη μίξη βοτάνων και εσπεριδοειδών χαρίζει τον φρέσκο χαρακτήρα του και το αναδεικνύει ως ένα από τα πιο premium τζιν στον κόσμο. Το Tanqueray NºTen μεταμορφώνει τα bar της πόλης για μια βραδιά σε έναν καταπράσινο βοτανικό κήπο, δίνοντας σας την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά βότανα και εσπεριδοειδή που  συνθέτουν αυτό το εξαιρετικό spirit.

Αναζητήστε το:

  • Κυριακή 25/11 στο CinCin και στο Calderon
  • Δευτέρα 26/11 στο Casablanca
  • Τρίτη 27/11 στο Vogatsikou 3 και στο Noell
  • Τετάρτη 28/11 στο Chilai και στο Paraty
  • Πέμπτη 29/11 στο DioConDio και στο Ciel
  • Παρασκευή 30/11 στο The Prince Barsserie και στο Salto
  • Σάββατο 1/12 στο Bordeleau

Ρούμι Zacapa Solera 23 & “Chocolate Fountain”

Το ρούμι Zacapa Solera 23 ωριμάζει στη γη της Γουατεμάλα, πάνω από τη στάθμη της θάλασσας σε υψόμετρο 2.300 μέτρων στο «Σπίτι πάνω από τα σύννεφα», όπως χαρακτηριστικά το αποκαλούν, μεταξύ βουνών με ενεργά ηφαίστεια και πράσινα τοπία. Στην παραγωγή του τίποτα δεν γίνεται βιαστικά. Από τη συγκομιδή της πρώτης ύλης και την απόσταξη του μελιού ζαχαροκάλαμου, έως και την τοποθέτηση του παραδοσιακού ψάθινου δαχτυλιδιού στη βάση της φιάλης, το Zacapa Solera 23 αποτελεί εμπειρία Fine Drinking!

Δοκιμάστε το σε έναν ευφάνταστο συνδυασμό με λιωμένη σοκολάτα να αναδύεται από το εντυπωσιακό σιντριβάνι.

Αναζητήστε το:

  • Κυριακή 25/11 στο Mistral
  • Τρίτη 27/11 στο Apallou και στο Fleming
  • Τετάρτη 28/11 στο Blanc
  • Πέμπτη 29/11 στο Moi
  • Παρασκευή 30/11 στο Tribeca και στο Speakeasy
  • Σάββατο 1/12 στο UBar και στο ΤheLab

 

Διευθύνσεις

  1. ΓΟΡΙΛΑΣ, ΒΕΡΟΙΑΣ 3, 54625
  2. SALTO, ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΗΛ 6, 54623
  3. CIEL, ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 12, 54640
  4. CHILAI, ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ 4, 54625
  5. DIOCONDIO, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 19, 55236
  6. VOGATSIKOU 3, ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ 3, 54622
  7. ΑΙΓΛΗ-ΓΕΝΙ ΧΑΜΑΜ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ& ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ 3, 54248
  8. PARATY, ΠΙΝΔΟΥ 8, 54625
  9. UBAR, ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 93, 56224
  10. BLUECUP, ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 3, 54625
  11. MOI, Λ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 134, 57010
  12. CHEVAL, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ51, 54623
  13. CALDERON, ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ 82/ Β. ΣΥΚΙΕΣ, 56626
  14. MISTRAL, ΤΗΝΟΥ 4 / Ν.ΚΡΗΝΗ, 55132
  15. APALLOU, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 51, 54622
  16. TRIBECA, ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΗΛ 2, 54623
  17. CINCIN, ΙΚΤΙΝΟΥ22, 54622
  18. BORDELEAU, ΕΓΝΑΤΙΑ 45, 54624
  19. FLEMING, ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ 3, 54622
  20. NOELL, Π. Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ 13, 54622
  21. THEPRINCE BARSSERIE, 11οΧΜΘΕΣ/ΚΗΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝCOSMOS, 57001
  22. THELAB, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 2, 55132
  23. BLANC, Λ. ΝΙΚΗΣ 9, 54624
  24. SPEAKEASY, ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 3, 54625
  25. CASABLANCA, Β. ΟΛΓΑΣ 18, 54641

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το World Class Fine Drinking Θεσσαλονίκης, επισκεφτείτε την σελίδα του WorldClass στο Facebook και ενημερωθείτε αναλυτικά.

 

#FineDrinkingThessaloniki

#WorldClassGreece

#Craftsmanship

#DrinkResponsibly