Έλα να κάνουμε συνέντευξη με τους Brit Floyd και κέρδισε πρόσκληση για να τους απολαύσεις live!

Το καλύτερο tribute show για τους Pink Floyd επιστρέφει το 2018 για ένα ξεχωριστό επετειακό θέαμα αφιερωμένο στο εμβληματικό The Dark Side ofthe Moon! 

Οι Brit Floyd ερμηνεύουν κομμάτια από τα πολυαγαπημένα και πιο επιτυχημένα albums των Pink Floyd, The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall και The Division Bell, αλλά και πολλά πολλά ακόμη σε δύο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Έλα να κάνουμε μαζί τη συνέντευξη με τους Brit Floyd και κέρδισε πρόσκληση για να τους απολαύσεις live κι εσύ!

To Brit Floyd show είναι αδιαμφισβήτητα ένα φαινόμενο, το οποίο δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο live tribute των Pink Floyd.

Αναπαριστώντας και αναδημιουργώντας το μεγαλείο της περιοδείας Division Bell του 1994, μαζί με ένα εντυπωσιακό show με φώτα, μια τεράστια στρογγυλή οθόνη, όπως και lasers, φουσκωτά και έντονη θεατρικότητα!

Οι Brit Floyd είναι πράγματι ό,τι πιο κοντινό σε μια αυθεντική Pink Floyd εμπειρία μπορούν να βιώσουν οι fans! Αν κλείσεις τα μάτια σου νομίζεις ότι ακούς τους θρυλικούς Pink Floyd!

Οι Brit Floyd είναι πολλά περισσότερα από ένα tribute και είναι, πράγματι, τόσο καλοί όσο λένε!

 

Σου έχω, λοιπόν, ένα challenge:

Έλα να κάνουμε μαζί τη συνέντευξη στους Brit Floyd!  Έχουμε κάνει κάτι αντίστοιχο με το συγγραφέα Στέφανο Δάνδολο και το χάρηκαν όλοι: και ο συγγραφέας και οι αναγνώστες που συμμετείχαν!

Στείλε μια ερώτηση που θέλεις να κάνεις στο συγκρότημα και μπες στην κλήρωση για μία μονή πρόσκληση για το live της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα!