Έναρξη των Σεμιναρίων Νευρο-Γλωσσικού Προγραμματισμού από την Ισιδώρα Καραδημητρίου

Για ακόμη μια χρονιά η καρδιά του NLP χτυπάει στη Θεσσαλονίκη.  Ύστερα από 5 έτη επιτυχημένης παρουσίας στην Θεσσαλονίκη, η Re:Frame  ανακοινώνει την έναρξη των Σεμιναρίων Νευρο-Γλωσσικού Προγραμματισμού – NLP, (πιστοποιημένο πρόγραμμα),  από την Ισιδώρα Καραδημητρίου και τους συνεργάτες της, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβρη και θα διαρκέσει 4 Σαββατοκύριακα. 

“Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP, αποτελεί μια σειρά απο εργαλεία και τεχνικές σχεδιασμένες έτσι ώστε να μπορούν να βοηθήσουν τον καθένα να βελτιώσει ή ακόμη και να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί και επικοινωνεί με τον εαυτό του και τους άλλους, σε όλα τα επίπεδα (επαγγελματικά, οικογενειακά και προσωπικά)”, αναφέρει  η Ισιδώρα και μας καλεί να αποκαλύψουμε τη δύναμη και την ομορφιά που υπάρχει μέσα μας. 

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με ημερομηνίες διεξαγωγής:  

Παρασκευή 11/10/19, Σάββατο 12/10/19 και Κυριακή 13/10/19

Σάββατο 09/11/19 και Κυριακή 10/11/19

Παρασκευή 06/12/19, Σάββατο 07/12/19 και Κυριακή 08/12/19

Σάββατο 25/01/20 και Κυριακή 26/01/20

Λίγα λόγια

Η Ισιδώρα Καραδημητρίου είναι Sales Mentor, Neuro-researcher, International Keynote Speaker και NLP Trainer και συνεργάζεται με μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.  Αποτελεί μια ισχυρή θηλυκή παρουσία στον τομέα του training. Με τη δημιουργία της Re:Frame εισήγαγε στον χώρο της εκπαίδευσης μια φρέσκια και δυναμική πρόταση, βασισμένη στην επιστράτευση πρωτοποριακών,εκπαιδευτικών “εργαλείων” που αποκαλύπτουν τον πυρήνα των δυνατοτήτων του κάθε ατόμου, έχοντας σας σύμμαχο την δύναμη του Εγκεφάλου.  Η εξειδίκευση της στην τέχνη των πωλήσεων μέσω των Νευροεπιστημών, αλλά και το πάθος και η αποτελεσματικότητα της, την καθιστούν περιζήτητη συνεργάτιδα σε ηγέτιδες εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τις γνώσεις και την εμπειρία της μεταλαμπαδεύει, όχι μόνο σε επιχειρήσεις, αλλά και σε ευπαθείς ομάδες, τις οποίες υποστηρίζει, ώστε να επανενταχθούν στο επαγγελματικό περιβάλλον.  Είναι κάτοχος MBA, ΝLP Trainer και Neuromarketing Expert, μέλος του “Neuromarketing science & Business Associations” και αυτή την εποχή εκπονεί την δικακτορική της διατριβή στο Πανεπιστήμιο του Βοlton. Mιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Κινεζικά. Αγαπημένες της φράσεις: “Εverything is a Mind Game” & “Δεν ονειρεύομαι! Πραγματοποιώ ό,τι στοχεύω”. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.