«Αρωγή 12+» | Νέα Ζωή σε 12 βήματα

Η «Αρωγή 12+» είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ασχολείται με προβλήματα εθισμού, σε ενημερωτικό, συμβουλευτικό και θεραπευτικό επίπεδο. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία γονέων, συμβούλων ψυχικής υγείας και ευαισθητοποιημένων ατόμων, η οποία προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κάθε μορφή εθισμού, με έμφαση στις ουσίες, ναρκωτικά και αλκοόλ.

Η «Αρωγή 12+» χρησιμοποιεί ως όχημα ένα υπάρχον, εξαιρετικά αποτελεσματικό μοντέλο αυτογνωσίας, που συνδυάζει τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας, κοινωνικής επανένταξης και πνευματικής υγείας με την εμπειρία των θεραπευτικών ομάδων. Το πεδίο δράσης της συμπεριλαμβάνει συστηματική ενημέρωση σε ζητήματα εθισμού, συμβουλευτικές υπηρεσίες σε φίλους και συγγενείς, σεμινάρια αντιμετώπισης εξαρτήσεων και δωρεάν συναντήσεις κάθε Τετάρτη 19:30-21:00 στην οδό ΑΙΣΩΠΟΥ 22 όροφος 3ος , περιοχή Δικαστήρια και κάθε Δευτέρα 18.30-19.45 στον Ταύρο, στην Αθήνα.

Παράλληλα, για την ενίσχυση του έργου της και κυρίως την ενδυνάμωση του κοινωνικού μηνύματος ελπίδας που προσπαθεί να περάσει, η «Αρωγή12+» διοργανώνει τακτικά φιλανθρωπικές εκδηλώσεις – δράσεις (το «From Zero Be Your Own Hero, There is life now», «ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ», «THE BATTLE» + ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,» , «GRAFTS» + ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ κ.α).

ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ:

«From Zero Be Your Own Hero, There is life now» («ΓΙΝΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΣΟΥ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ) η ΚΑΜΠΑΝΙΑ μας με τα μπλουζάκια με το αισιόδοξο μήνυμα που αγκάλιασαν διάφοροι επώνυμοι, προσπαθώντας να καθιερωθεί όπως αντίστοιχη καμπάνια με τον καρκίνο του μαστού.

«ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ» Μαραθώνιοι με dance aerobics, zumba, hip hop με την ενεργό συμμετοχή διακεκριμένων δασκάλων, σχολών αεροβικής και γυμναστηρίων.

«NO LIMITS» + ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ  οι μαχητές των ring δίπλα στους μαχητές της ζωής υποστηρίζοντάς μας με μέρος των εσόδων από τις διοργανώσεις τους.

«GRAFTS» + ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ δείχνοντας  την ευαισθητοποίησή της η σχολή «GRAFTS» , από την πιο αναγνωρισμένη στο χώρο των γυμναστών υποστηρικτών μας με μέρος των εσόδων τους από τα συνέδρια.

«Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους» + HUGS NO DRUGS δημιουργώντας ένα flashmob με τη συμμετοχή 300 εθελοντών χορευτών από την γνωστή πανελληνίως σχολή χορού.

EDWARD JEANS + «DON’T DRUG, DANCE WITH YOUR JEANS!!» χρησιμοποιώντας ως όχημα τη νεανική ένδυση και τη δυναμική ενός unisex urban fashion brand προκειμένου να επικοινωνήσει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι υπάρχει λύση στο σκληρό αγώνα κατά των ναρκωτικών!

THE BATTLE + ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ οι μαχητές των ring δίπλα στους μαχητές της ζωής υποστηρίζοντάς μας με μέρος των εσόδων από τις διοργανώσεις τους.

APOCALYPSE + ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ οι μαχητές των ring δίπλα στους μαχητές της ζωής υποστηρίζοντάς μας με μέρος των εσόδων από τις διοργανώσεις τους.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα μας www.arogi12.gr.