Διαγωνισμός! Κέρδισε το βιβλίο «Το μυστικό της πεταλούδας» των εκδόσεων «Ψυχογιός»!

Οι εκδόσεις «Ψυχογιός» καλωσορίζουν στην οικογένειά τους την Ισμήνη Μπάρακλη και παρουσιάζουν το νέο της βιβλίο που τιτλοφορείται «Το μυστικό της Πεταλούδας«. Μάθε περισσότερα για την υπόθεση, τη συγγραφέα, την παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη και κέρδισε δύο αντίτυπα συμμετέχοντας στο διαγωνισμό! 

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

«Τιποτένιος ο άνθρωπος,

οσμή από χώμα, καρτερεί τα φτερά να πετάξει,

να ξυπνήσει μια μέρα πεταλούδα.

Μυστικός ο αγώνας, κρυφός, μόνο για κείνον».

Τέσσερις γυναίκες στο χθες και το σήμερα ξεδιπλώνουν έναν τρισυπόστατο άντρα, ορίζοντας μοιραία και αμετάκλητα τη ζωή του, αυτή του Φραγκούλη του Ληστή, του Αυγουστή Παπαδάκη, του Γέροντα Ιωάννη∙ ενός επικίνδυνου ανθρώπου, ενός μοναδικά υπέροχου άντρα, ενός ταπεινού ασκητή… Ένας αόρατος διαβήτης χαράζει μοίρα προς μοίρα τον κύκλο της ζωής του, κεντώντας σταυροβελονιά παρόν με παρελθόν…

Ο ταραγμένος βίος ενός αμαρτωλού που τα βήματά του θα τον οδηγήσουν μέχρι τα πιο βαθιά μονοπάτια της αγάπης. Η παρανομία, τα πάθη, το έγκλημα θα συγκρουστούν με το βαθύτερο στοιχείο της ύπαρξης, τη συνείδηση. Κι ένας ισόβιος αγώνας ξεκινά, με τρόπαιο την κάθαρση και τίμημα τον αβάσταχτο έρωτα ανάμεσα σ’ έναν άντρα με σκοτεινό παρελθόν και μια γυναίκα με λαμπρό μέλλον… Πώς μπορεί ένας αδιέξοδος έρωτας να γεμίσει φως τις ζωές των ανθρώπων;

9786180115130_3D

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα 

Η Ισμήνη Χ. Μπάρακλη κατάγεται από το Ναύπλιο. Φοίτησε στο St. George Commercial College και εργάστηκε επί σειρά ετών σε μεγάλη οικονομική εφημερίδα ως υπεύθυνη Εκδηλώσεων και Συνεδρίων. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Γράφει για παιδιά και μεγάλους. Το βιβλίο «Το μυστικό της πεταλούδας» είναι το έκτο κατά σειρά βιβλίο της, και το πρώτο που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Ψυχογιός».

Παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη

11051_afisa_a3

Διαγωνισμός!

Κέρδισε ένα από τα δύο αντίτυπα του βιβλίου «Το μυστικό της πεταλούδας» της Ισμήνης Μπάρακλη συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου και απαντώντας στην ερώτηση «Σε ποιον θα ήθελες να χαρίσεις το βιβλίο;» (προαιρετικά του κάνεις και tag σε Facebook/Instagram). Η κλήρωση θα γίνει στις 31/5 και οι δύο νικητές θα ειδοποιηθούν με email για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους!