Διαγωνισμός: Κέρδισε 2 θέσεις στο νέο σεμινάριο αυτοεκτίμησης, αυτοπεποίθησης και αυτοεκπλήρωσης από την Pro Seminars!

Τι χρειάζεσαι για ν’ ασκηθείς στην αυτοεκτίμηση, στην αυτοπεποίθηση και στην αυτοεκπλήρωση; Ένα βιωματικό σεμινάριο με θεωρία και πράξη για να γνωρίσεις και να κατανοήσεις τη μοναδικότητά σου. Η Pro Seminars παρουσιάζει το νέο της coaching σεμινάριο που σου προσφέρει νέες δεξιότητες για να καταφέρεις να κινητοποιείς συνεχώς όλες σου τις δυνάμεις, σε μια συνεχή βελτίωση και εξέλιξη. Σου έχουμε δώρο 2 θέσεις συμμετοχής για Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα!

Προκειμένου τα άτομα να μάθουν καινούργιες γνώσεις και συμπεριφορές, χρειάζεται πρώτα να ξεμάθουν και μετά να ξαναμάθουν. Να μπουν, δηλαδή, στη διαδικασία ν’ αμφισβητήσουν τα ήδη μαθημένα. Αυτή η διαδικασία είναι αρκετά απαιτητική και επίπονη. Είναι, όμως, καθοριστικής σημασίας για να μπορέσουν να δουν τον κόσμο με «άλλα μάτια». Ή τον ίδιο τους τον Εαυτό.

Στο σεμινάριο αυτό θα προσεγγίσουμε την αυτοβελτίωση με τα εργαλεία και τις μεθόδους του coaching. Θα εστιάσουμε σε όσα δουλεύουν θετικά για το κάθε άτομο και θα εντοπίσουμε -για ν’ απαλλαγούμε- απ’ όσα ευθύνονται για την αρνητική μας εικόνα.

 

 Η ανταμοιβή σου θα είναι το συναισθηματικό αντίκρισμα της επιτυχίας

Η διαδικασία της αλλαγής της Αυτοεικόνας απαιτεί απ’ το άτομο να διαθέτει ενέργεια, αντοχή και ανθεκτικότητα. Η συνέπεια, η παρατήρηση και η προσπάθεια αποδεικνύονται σύμμαχοι. Συχνά μιλάμε και για αντίσταση στην αλλαγή. Σ’ εκείνο το σημείο οι παλιές συνήθειες, οι περιοριστικές πεποιθήσεις, το οικογενειακό περιβάλλον, η κοινωνία και τα μέσα ενημέρωσης, συνήθως γιγαντώνουν την αναβλητικότητα και αποδυναμώνουν τη θέληση. Ωστόσο, αλλαγή με παλιές πρακτικές και ίδιες συμπεριφορές δε γίνεται…

Τα κίνητρα της αλλαγής είναι η βούληση, η δέσμευση και η αποφασιστικότητα. Αν αυτά υπάρχουν, τότε όλα αλλάζουν. Μεταμορφώνονται, ομορφαίνουν και η προσπάθεια δικαιώνεται.

Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ εδώ θα είναι: Το συναισθηματικό  αντίκρισμα της επιτυχίας.

Οι ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ: Η αυτοεκτίμηση, η αυτοπεποίθηση και αυτοεκπλήρωση.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

Όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει τη μοναδικότητα του ατόμου του. Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται μ’ έναν συμμετοχικό τρόπο, μέσα από μια διαφορετική προσέγγιση βιωματικής μάθησης και μεθοδολογίας που εφαρμόζεται για την κατανόηση της μοναδικότητάς του.

Θ’ αναγνωρίσεις την αξία σου και θα αγαπήσεις τον εαυτό σου πραγματικά!

 

Mετά το τέλος του σεμιναρίου θα είσαι σε θέση:

 • Να θέτεις και να επιτυγχάνεις υψηλούς προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους και να μην παραιτείσαι ή να αποθαρρύνεσαι απ’ τη γνώμη των άλλων.
 • Να ξεκινήσεις αυτό που καιρό τώρα, μόνο τ’ ονειρεύεσαι!
 • Να γνωρίσεις τις δυνάμεις που σε σαμποτάρουν και κατευθύνουν την συμπεριφορά και τις αντιδράσεις σου.
 • Ν’ απαλλαγείς από στερεότυπα, ρατσισμούς και διακρίσεις καταγωγής.
 • Να ξεπεράσεις φόβους, ανασφάλειες και περιοριστικές πεποιθήσεις, που σ’ εμποδίζουν να εξελιχθείς.
 • Να εγκαταστήσεις ένα σύστημα ζωτικής σημασίας για τις αξίες, τις ποιότητες και τις προτεραιότητες της ζωής σου.
 • Ν’ αναλάβεις την ευθύνη των επιλογών και του τρόπου ζωής σου.
 • Να βελτιώσεις τη βιολογική σου λειτουργία με έμφαση στην συναισθηματική πληρότητα, την υγεία και την εσωτερική αρμονία.
 • Να κάνεις τις σωστές θετικές παραδοχές που θα σε κατευθύνουν προς την επιτυχία και την αυτοεκπλήρωση.
 • Να προπονείς τον εαυτό σου και το μυαλό σου για το δικό σου όφελος!
 • Να συγχωρείς αυτούς που σε πλήγωσαν και σε πόνεσαν.
 • Να αποκτήσεις γνώση, επίγνωση και αυτογνωσία.
 • Να εκτίθεσαι! Να εκτίθεσαι! Να εκτίθεσαι!
 • Να μάθεις να λες «ναι, γίνεται»!

Know More

Το σεμινάριο «Ασκηθείτε στην ΑυτοΕκτίμηση, στην ΑυτοΠεποίθηση και στην ΑυτοΕκπλήρωση» θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα:

Αθήνα: Τετάρτη 30 Μαρτίου, 17:30-21:30, Divani Caravel

Θεσσαλονίκη: Σάββατο 02 Απριλίου 2016, 11:00-15:00, The MET Hotel

 

Εισηγήτρια

Ειρήνη Νικολαΐδου

Certified Personal & Executive Coach, Σύμβουλος HRM & Επικοινωνίας, ΗRM Βusiness Mentor

Για πληροφορίες/εγγραφές επικοινωνήστε:

Ασημίνα Ταραρά

Τ: 2310 30.90.33, 30.90.11
Φ: 2310 30.90.15
E: info@proseminars.eu

Marianna says: «Κέρδισε 1 δωρεάν θέση για το σεμινάριο της Pro Seminars στην Αθήνα και 1 δωρεάν θέση για το σεμινάριο της Θεσσαλονίκης συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα. Οι νικητές θα προκύψουν ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου»!