Διακεκριμένοι σεφ και όλα τα Hoover μυστικά τους στο κατάστημα Κωτσόβολος Ευκαρπίας!

Η κουζίνα της HOOVER στο κατάστημα Κωτσόβολος στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης γεμίζει με γαστρονομικές προτάσεις και υπέροχες γεύσεις το Σάββατο 26.01 & 09.02 και καλεί το κοινό να ανακαλύψει από κοντά μικρά και μεγάλα μυστικά της κουζίνας.

Το Σάββατο 26.01 από τις 12:00 έως τις 16:00, ο Executive Chef, Γιώργος Βαγιώνας και ο Pastry Chef, Αλέξανδρος Αλεξίου ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν με τη βοήθεια των συσκευών HOOVER αλμυρές και γλυκές συνταγές, μυώντας όσους επισκεφτούν την κουζίνα της HOOVER στα μυστικά τους.

Έπεται συνέχεια το Φεβρουάριο!

Το Σάββατο 09.02 στην κουζίνα της HOOVER, θα βρεθεί η Ελένη Ψυχούλη από τις 12:00 έως τις 16:00 για να ετοιμάσει «γλυκά» εδέσματα με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων και να προτείνει ιδιαίτερες συνταγές ειδικά για το έτερον ήμισυ.

Έλα και κέρδισε!

Κατά τη διάρκεια των γευστικών αυτών συναντήσεων, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τις αγαπημένες τους HOOVER συσκευές με 30% έκπτωση, να λάβουν μέρος στους instant διαγωνισμούς που θα πραγματοποιηθούν στο κατάστημα, να αποκτήσουν το δικό τους αναμνηστικό δωράκι από τον Κωτσόβολο και να συμμετάσχουν στο μεγάλο διαγωνισμό που θα κληρώσει σε 3 τυχερούς ΣΕΤ με Εργαλεία Κουζίνας LEIFHEIT.