Ο σύλλογος Πινγκ Πονγκ Μακεδνός σου κάνει δώρο 4 μηνιαίες συνδρομές!

Ο Αθλητικός Σύλλογος Πινγκ Πονγκ Μακεδνός ιδρύθηκε το 2016  ​από βετεράνους αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.  Συμμετέχει ως σύλλογος στους αγώνες της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. ​και διαθέτει ομάδες βετεράνων-ανεξαρτήτων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα του Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. Όπως αντιλαμβάνεσαι, δραστηριοποιείται πολύ δυναμικά και μάλιστα έχει δημιουργήσει έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης. Σου έχω όμως έναν πιο απολαυστικό τρόπο για να τον γνωρίσεις καλύτερα: Ο Μακεδνός σου κάνει δώρο 4 μηνιαίες συνδρομές*  για να ζήσεις κι εσύ από κοντά την απολαυστική εμπειρία του Πινγκ Πονγκ! Διάβασε τι είναι για εκείνους το Πινγκ Πονγκ και πάρε μέρος στο διαγωνισμό!

(αφορά σε οποιαδήποτε ηλικία, αφού όλοι μπορούν να παίξουν πινγκ πονγκ)

Όπως την Κυριακή μαζεύεται όλη η οικογένεια ή μια παρέα στο τραπέζι του σπιτιού ή μιας ταβέρνας και είναι η ευκαιρία των μελών της να μιλήσουν μεταξύ τους, να πει ο ένας στον άλλον τα νέα τους, να γελάσουν, να περάσουν μια ώρα όμορφα, χαλαρά, έτσι και το τραπέζι του πινγκ πονγκ είναι ένα σημείο συνάντησης ανθρώπων για να ανταλλάξουν μπαλιές, ματιές, ατάκες, να γελάσουν και να περάσουν όμορφα και δραστήρια. Το τραπέζι είναι ο κοινός τόπος συνάντησης μιας οικογένειας – μιας παρέας φίλων. Αυτό είναι το πινγκ πονγκ όταν γίνεται σε επίπεδο ερασιτεχνικό, φιλικό. Για τη χαρά του παιχνιδιού.

Α. Σ. Μακεδνός στην Τριανδρία

Το ίδιο τραπέζι όμως μπορεί άμεσα να μεταμορφωθεί και σε αγωνιστικό χώρο. Σε αυτό το τραπέζι δεν γίνονται πια κουβέντες, όλοι σιωπούν, συγκεντρώνονται να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό. Και όλοι επιθυμούν να κερδίσουν με κάθε τρόπο. Μια «αρένα». Θα επικρατήσει ένας, θα θριαμβεύσει ένας. Δεν μπορούμε να μιλάμε πλέον για τη χαρά του παιχνιδιού, αλλά για τη χαρά της νίκης, που θα νιώσει ο ένας, ο νικητής.

Ο ηττημένος όμως; Πώς νιώθει; Αυτό θα εξαρτηθεί από την ωριμότητά του και την εκπαίδευση που θα έχει λάβει από τον προπονητή/ οικογένεια/σχολείο.

Η ήττα του δίνει την ευκαιρία για αυτοαξιολόγηση και θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει (μόνος του ή και με τον προπονητή του) τα αδύναμα σημεία του, να χαράξει νέες στρατηγικές, να εντατικοποιήσει την προπόνηση και μετά να ξανά ριχτεί στην «αρένα» μέχρι να δοκιμάσει να γευτεί κι αυτός τη χαρά της νίκης.

Οικογενειακό τραπέζι ή αρένα; Το πινγκ πονγκ είναι ένα άθλημα που μπορεί να τα προσφέρει και τα δύο.

Διαλέξτε ποιο στυλ σας αρέσει και ελάτε να ασκηθείτε μαζί μας.

ΑΣ Μακεδνός
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας εδώ!
Καπετάν Άγρα 4, Τριανδρία
Δευτέρα ως Παρασκευή 19.00-22.30
Τηλ. επικοινωνίας:
Γραδάρης Χαράλαμπος 6944 931441

Κατσαράκης Κων/νος 6978 785718

Διαγωνισμός!
Κάνε follow στον Α.Σ. Μακεδνό στο Facebook εδώ και στο publiSHIT εδώ άφησε ένα σχόλιο στο σχετικό post στο Facebook και πάρε μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου. Προαιρετικά, κοινοποίησε το κείμενο για να το μάθουν και οι φίλοι σου 🙂
Feature Photo by Conor Samuel on Unsplash