Το δικό σου Breakthrough με τη βοήθεια του Τόλη Φωτιτζίδη

 

Μαρία-Άννα Τανάγια

Αυτή τη φορά δε θα σου μιλήσω για τον Τόλη Φωτιτζίδη, ούτε για τη φιλοσοφία του, ούτε για το πόσο ευγνώμων είμαι για όσα μου έχει μάθει και προσφέρει.

Θα σου μιλήσω για εσένα.

Μαρία-Άννα Τανάγια

Το ξέρω. Έχεις κουραστεί. Έχεις πάψει να σηκώνεσαι με χαρά το πρωί για να πας στη δουλειά. Ξέρεις ότι σε περιμένει στην καλύτερη των περιπτώσεων ένα οκτάωρο με φουλ στρες και πίεση. Ένα ακόμα χαμένο οκτάωρο απ’ τη ζωή σου. Από όσα σπουδαία ονειρεύτηκες κάποτε για εσένα.

Ένα οκτάωρο, το οποίο θα το «κουβαλάς» κι όταν σχολάσεις (καθώς σου παίρνει ώρα να επανέλθεις σε φυσιολογικούς ρυθμούς), θα το συζητήσεις με όσους αγαπάς γκρινιάζοντας για τη δουλειά που δε γίνεται σωστά, για τους συναδέλφους που ίσως δε σε καταλαβαίνουν, για τα χρήματα που δεν είναι όσα σου αξίζουν, για τις παράλογες απαιτήσεις του προϊσταμένου σου, για τη ματαιότητα και το άγχος αν είσαι εσύ το «αφεντικό».

Ένα οκτάωρο που θα «κουβαλάς» στην προσωπική σου ζωή που –κακά τα ψέματα- είναι αδύνατον να μείνει ανεπηρέαστη όταν εσύ δεν είσαι καλά με τη δουλειά που κάνεις.

Ξέρω. Έχεις εγκλωβιστεί. Χρειάζεσαι μια αλλαγή. Μία θετική αλλαγή στα επαγγελματικά σου και στα προσωπικά σου. Μία αλλαγή που θα την επηρεάσεις ΕΣΥ.

Ξέρω. Πρέπει να ξεπεράσεις τους φόβους σου. Να μάθεις απ’ τα λάθη σου. Να μη φοβηθείς να τα παραδεχτείς. Να προχωρήσεις. Να παραμείνεις εσύ αλλά σε μια πιο βελτιωμένη έκδοση. Να δεχτείς την εξέλιξη. Να σταματήσεις να γκρινιάζεις. Να μην μιζεριάζεις. Να δεχτείς την πρόκληση και να επαναπροσδιορίσεις αυτό που είσαι και αυτό που κάνεις. Για να ξαναμάθεις ποιος/ποια είσαι πραγματικά και τι ήταν αυτό που κάποτε σε κινητοποιούσε και σου έδινε χαρά.

Όλα αυτά μέσα από ένα ταχύρυθμο challenge 30 ημερών με συνοδοιπόρο τον Τόλη Φωτιτζίδη κι ένα γκρουπ ανθρώπων που βρίσκονται πάνω-κάτω στη δική σου φάση. Όπως κι όλοι μας, άλλωστε.

Θα σ’ αφήσω να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις να κάνεις και θα σε παρακαλέσω να σ’ ακούσεις προσεκτικά και να κάνεις αυτό το σπουδαίο δώρο στον άνθρωπο που οφείλεις ν’ αγαπάς περισσότερο απ’ όλους: Εσένα.

Για να μάθεις περισσότερα και για να διαβάσεις σχόλια κι εντυπώσεις όσων ολοκλήρωσαν τον πρώτο κύκλο μπορείς να ξεναγηθείς εδώ.