Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος μεγάλος χορηγός του XTERRA Open Water Swimming Challenge!

Ο κολυμβητικός θεσμός κορυφαίας ποιότητας και ασφάλειας, XTERRA Open Water Swimming Challenge,ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή, αφήνοντας για άλλη μια φορά τις καλύτερες εντυπώσεις. Η μοναδική αυτή εμπειρία έγινε ακόμα πιο συναρπαστική από τη δυναμική παρουσία της ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Το XTERRA Open Water Swimming Challenge πραγματοποιήθηκε στις 3-4 Νοεμβρίου στην Βάρκιζα αποτελώντας μια μοναδική κολυμβητική εμπειρία για εκατοντάδες συμμετέχοντες! Σε αυτό το ταξίδι γεμάτο αθλητισμό, θετική ενέργεια και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος βρέθηκε δίπλα στους κολυμβητές, φροντίζοντας την ιδανική λειτουργία του οργανισμού, τόσο κατά τη διάρκεια της άθλησης όσο και της αποκατάστασης, χάρη στην πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία σύστασή του.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια, σε εργοστάσια με υπερσύγχρονα μηχανήματα, χωρίς καμία παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι και χωρίς να υφίστανται καμία επεξεργασία σε όλη τη διαδικασία.