Το Black Friday ξεκίνησε στο ofarmakopoiosmou.gr!

Το ofarmakopoiosmou.gr, το μεγαλύτερο και πληρέστερο online φαρμακείο στην Ελλάδα συμμετέχει για τρίτη φορά στο Black Friday με προσφορές καλύτερες από ποτέ!
Αυτή την φορά επιλέγουμε οι Black Friday προσφορές να μην ισχύουν μόνο για μία ημέρα αλλά για 7 ώστε όλοι να προλάβουν να επωφεληθούν αγοράζοντας τα αγαπημένα τους προϊόντα σε super τιμές και όχι μόνο…

Κείμενο: o farmakopoios mou

Από 19/11 – 25/11 στο ofarmakopoiosmou.gr θα βρείτε εκπτώσεις έως 77%, πολλά δώρα με τις αγορές σας αλλά και δωρεάν μεταφορικά αν βάλετε στο καλάθι σας έστω και ένα προϊόν από αγαπημένα σας brands.

Ακόμα ειδική προσφορά μόνο για την Black Friday week για αγορές άνω των 59€ παίρνετε δώρο ένα Maybelline Vivid Matte Liquid κραγιόν και δωρεάν αντικαταβολή για όλη την Ελλάδα!

Επίσης συμμετέχουμε ενεργά και στο πρόγραμμα επιστροφής από τη Eurobank.

Know More
Το ofarmakopoiosmou.gr εγκαινιάστηκε το 2012 ως η ηλεκτρονική επέκταση του φυσικού Φαρμακείου Τριανταφυλλά στο Παγκράτι το οποίο λειτουργεί από το 1977, θέλοντας να μηδενίσει τις αποστάσεις και να δώσει πρόσβαση στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε, στις μοναδικές προσφορές μας, αλλά και στη συμβουλή απο το καταρτισμένο μας προσωπικό όσο μακριά και αν βρίσκεστε.

Καθημερινός μας στόχος να ικανοποιούμε τις ανάγκες σας μέσα από την διαρκώς εμπλουτισμένη γκάμα των προϊόντων μας και να σας προσφέρουμε μία αγοραστική εμπειρία γρήγορη, εύκολη και διασκεδαστική!