Φέτος είναι η χρονιά μου. Και η Pro Seminars με βοηθά να το πιστέψω!

Mαρία-Άννα Τανάγια

Αγαπώ τις λίστες. Τρελαίνομαι να συμπληρώνω όλα όσα θέλω να επιτύχω και νιώθω μεγάλη ικανοποίηση (για την ακρίβεια, αγνή, ατόφια ευτυχία) όταν σβήνω κάθε task που επιτυγχάνω.

Mαρία-Άννα Τανάγια

Βέβαια, με τα new year’s resolutions έχω ένα θεματάκι. Η χρονιά, συνήθως, αρχίζει με μεγαλεπήβολα σχέδια και όσο περνά ο καιρός ξεχνιούνται, ξεθωριάζουν, δε βρίσκεται ο κατάλληλος χρόνος.

Φέτος, όμως, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα είναι η χρονιά μου. Και σ’ αυτό έβαλε το χεράκι της και η Pro Seminars  με το νέο κύκλο Smart Conferences και Workshops «Φέτος είναι η χρονιά μου» (ο τίτλος  έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πάρω τη δέσμευση προσωπικά και να βάλω τα δυνατά μου).

Ήμουν στο πρώτο Smart Conference «Φέτος είναι η χρονιά μου στο Digital Marketing». Είδα τη «σπίθα» στα μάτια των συμμετεχόντων. Ένιωσα τη δική μου “aha moment” και παρατηρώντας τους διπλανούς μου, είμαι σίγουρη ότι βίωσαν τη δική τους στιγμή έμπνευσης.

Και είμαι ακόμα πιο σίγουρη πως φεύγοντας είχαν μια πολύ καλή ιδέα για το πώς να χτίσουν σωστά το λογαριασμό τους στο Linkedin, πώς να είναι δημιουργικοί στο Instagram, πώς να επαναπροσδιορίσουν την επικοινωνία τους στο Facebook και πώς θα βρουν τη δύναμη να τολμήσουν στο YouTube.

Και πάνω εκεί που η λίστα αρχίζει πάλι να δημιουργείται, η δαιμόνια ομάδα της Pro Seminars δεν σ’ αφήνει να εφησυχάσεις: Τα Conferences συνεχίζονται με coaching injections (αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν πάνω που είχα αρχίσει να παρατάω ξανά τους προσωπικούς στόχους), νέα workshops προστίθενται στην ατζέντα κι εσύ έχεις έναν προσωπικό σου coach να σ’ ενθαρρύνει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, να είναι εκεί κάθε φορά που θέλεις να τα παρατήσεις, ν’ απαντά σε απορίες και να σου δημιουργεί νέες δημιουργικές ανησυχίες.

 

Για όσους δεν πρόλαβαν να κλείσουν εγκαίρως τη θέση τους, το Smart Conference «Φέτος είναι η χρονιά μου στο Digital Marketing» επιστρέφει με ανανεωμένη έκδοση στη Θεσσαλονίκη.

New entry οι Carrot Tards!

 

Έπονται workshops για τη σταδιοδρομία αλλά και το copywriting και πολλές άλλες  δημιουργικές εκπλήξεις.

Φέτος είναι η χρονιά μου, λοιπόν.

Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά ξέρω πως αυτή τη φορά θα είμαι συνεπής με τα όνειρά μου.

Εσύ;