Νεαρός από Θεσσαλονίκη έμαθε ότι η γυναίκα του ήταν μέλος σε site οργίων

Νόνα Μπελίδου

Ε ρε τι γίνεται στην μαγγιώρα την συμπρωτεύουσα, την χιλιοτραγουδισμένη. Γι αυτό την γουστάρουν όλοι αυτή την πόλη, γιατί πάντα κάτι γίνεται και κανένας δεν βαριέται. Και το κυριότερο… αυτό που γίνεται μαθαίνεται και καταλήγεις να γελάει μαζί σου όλη η Θεσσαλονίκη, ξεχνώντας, βέβαια, ο καθένας τα δικά του χάλια.

Νόνα Μπελίδου https://nonabelidou.webnode.gr/

Αυτός είναι ο κόσμος όμως. Με τις χθεσινές εφημερίδες, τυλίγει τα σημερινά ψάρια και φτου κι απ’ την αρχή.

 

Πήγε, σου λέει, στο σπίτι ο Μπάμπης, ο Παοκτσής από την λαχαναγορά και τι να δει; Ο κομπιούτορας ανοιχτός σε ένα συγκεκριμένο site. Τι site; Οργίων site. Ναι, ναι, από αυτά που γίνεσαι μέλος, για να συναντιέσαι με άλλους και να περνάς καλά. Εεεε να κάνεις αίσχη ήθελα να πω. Και το χειρότερο, βρήκε μέλος στο site την αξιότιμή Κυρία Μπάμπενα βεβαίως, βεβαίως.

 

Αυτή την αξιότιμη, που την είχε κορώνα στο κεφάλι του από τις μικρές ηλικίες. Κουράστηκε όμως η κακομοίρα στο κεφάλι και είπε να κατέβει λίιιιγο πιο κάτω. Κρύωνε μωρέ κι ήθελε λίγο να ζεσταθεί. Αμάν πια, αμέσως!  Και αφού έκανε ότι έκανε, έφυγε και άφησε τον υπολογιστή ανοιχτό.

 

Τι την θες κουκλίτσα μου την τετρακίνηση αφού δεν ξέρεις να κρυφτείς;  Είσαι και μοιχαλίδα είσαι και χαζή.

 

Του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και όπως ήταν λερωμένος και μπαϊλντισμένος με τα μαρούλια στα χέρια, έκανε το σπίτι λαμπόγυαλο. Βγήκε η γειτονιά, προσπαθούσαν να τον συμμαζέψουν, που να το κάνεις καλά το θηρίο; Μαθημένος στην Τούμπα για. Και πάνω στον ορυμαγδό, να σου την η καλή σου, αχνοφαίνεται από μακριά συνάμενη κουνάμενη, με το ηλίθιο ύφος του ανυποψίαστου. Βλέπει κόσμο στο σπίτι, κάτι συνέβη σου λέει (που να ‘ξερε;).

 

Την βλέπει ο Μπάμπης, την βουτάει από το μαλλί, ακόμα βγάζει τρίχες από τα χέρια του. Την κάνει μαύρη στο ξύλο. Ούρλιαζε αυτή, «Μη Μπάμπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις». Και τι είναι μαρή; Μήπως τελικά ήσουν εγγεγραμμένη στις ουρσουλίνες και σου χαλάσαμε την φήμη; Μωρέ αυτό που νομίζει είναι ο Χριστιανός και κάτι παραπάνω.

 

Την τσακώνει όπως όπως, την βάζει στο σπίτι και μετά κανείς δεν είδες τι έγινε. Ακούγανε μόνο τις φωνές τις Μαρίας, που από ένα σημείο και μετά δεν ήταν φωνές πόνου. Βρε λες;

 

Τις επόμενες μέρες, είδανε τον Μπάμπη και την Μαρία μέσα στα μέλια. Μπλαβί η Μαρία, ναι μεν, αλλά με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Και ο Μπάμπης το ίδιο όμως.

 

Κι επειδή η Θεσσαλονίκη είναι μικρή, μαθεύτηκε εντελώς τυχαία, από φίλους, που μπήκαν από καθαρή περιέργεια και με σκοπό να το χλευάσουν όλοι μαζί, στο συγκεκριμένο site, πώς ο Μπάμπης την είδε αλλιώς. Αντί να σφάξει την Μαρία στο γόνατο, (όπως θα έκανε ο κάθε γνήσιος γιος της αθάνατης Ελληνίδας μάνας και του μπρουτάλ Έλληνα πατέρα που θέλει τον γιο του άντρα, πολλά, βαρύ), είπε να της κάνει παρέα στις αμαρτίες. Διότι, τι σόι συνοδοιπόροι στην ζωή είμαστε, αν δεν τα μοιραζόμαστε όλα;

Κι έτσι πήρε την απόφαση να το χρησιμοποιεί ασυστόλως τώρα που το θέλουν και που σηκώνεται, και όχι να τον τρώει μόνο η λαχαναγορά και το ξενύχτι. Όχι που θα κάτσει να σκάσει και να φάει τα χρόνια του στην φυλακή.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς φίλε Μπάμπη!

 

Νόνα Μπελίδου

About Nona

Μπορώ να γράψω άρθρο για πυρηνική φυσική αλλά όταν είναι να μιλήσω για τον εαυτό μου κολλάω. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι λατρεύω τον γιο μου, το φαγητό και την Θεσσαλονίκη. Όχι απαραίτητα, πάντα, με αυτή την σειρά. Λάτρης της τσιπουροκατάστασης, της ζωής και αρκετά τρελή. Πεθαίνω όταν μου λέει ο γιος μου πώς γουστάρει που είμαι μουρλή και δεν είμαι βαρετή σαν τις άλλες μαμάδες. Είναι ίσως από τα καλύτερα κοπλιμέντα που έχω ακούσει. Μαμά, γυναίκα και άνθρωπος. Μην με ρωτήσετε ποιο πάει πρώτο. Μάλλον είναι ανάλογα με την ανάγκη και την επιθυμία. Θα τα λέμε ε; Φιλούμπες!!!

Νόνα Μπελίδου
Marianna says: «Βρες τη Νόνα στο Facebook και διάβασε την στο blog της»!