4ο Thessaloniki Fashion Project

Ο αγαπημένος fashion θεσμός επιστρέφει για τέταρτη χρονιά! Φέτος, το 4o Thessaloniki Fashion Project, για πρώτη φορά, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο 16, σε συνεργασία με την EXCLUSIVE HAIR BEAUTY & FASHION. 

We grow and we change place!
Φέτος για πρώτη φορά η έκθεση θα έχει διάρκεια 9 ημέρες.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις δημιουργίες των σχεδιαστών στο χώρο της έκθεσης όλες τις ημέρες από 8-16 Σεπτεμβρίου, αλλά και τους make up artists.

Tο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί fashion show, όπου σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους F/W 18 -19 στο catwalk.

Οι θεατές θα μπορούν παρακολουθήσουν live την επιμέλεια του μακιγιάζ και τα χτενίσματα των μοντέλων από τους make up artists και κομμωτές αντίστοιχα.

It’s a real experience!
Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι παράλληλα με την έκθεση των δημιουργιών των fashion designers… οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από σχολές αλλά και καταξιωμένους επαγγελματίες σε σχέση το make up και το hair styling, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Το Thessaloniki Fashion Project είναι ένα event που απευθύνεται στον ευρύτερο κόσμο της μόδας και του μακιγιάζ, περιλαμβάνει έκθεση, workshops και show σχετικά με τη μόδα και το μακιγιάζ. Ενώνει fashion desinger με make up artists. 

Μια πρωτοβουλία της Σοφίας Βουλαλά και Ιωάννας Πετειναράκη, τοThessaloniki Fashion Project πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο. Κάθε χρονιά, fashion designers και make up artists παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε πάνω από 1000 άτομα.