Αίθουσα Σύνταξης

Το publiSHIT magazine σου δινει τη δυνατοτητα να γινεις influencer!

Γίνε αρχισυντάκτης:

Πρότεινέ μας ένα θέμα που θέλεις να διαβάσεις και υπόσχομαι να το γράψω ή να βρω τον κατάλληλο συντάκτη να γράψει γι’ αυτό. Μπορείς να μου στείλεις τις προτάσεις σου για άτομα που θα ήθελες να δώσουν συνέντευξη διότι έχουν μια δυνατή ιστορία ζωής ν’ αφηγηθούν! Πρότεινε τους δικούς σου προσωπικούς ήρωες: Μπορεί να είναι η μαμά σου, ο κολλητός σου, η γειτόνισσά σου, η συνάδελφός σου!

Γίνε αρχισυντάκτης

Γίνε συντάκτης:

Εάν σου αρέσει να αρθρογραφείς ερασιτεχνικά, αλλά δεν έχεις δημιουργήσει το δικό σου blog, μπορείς να έχεις τη δική σου στήλη στο publiSHIT. Εάν έχεις το δικό σου blog, μπορείς ν’ αναδημοσιεύεις τα αγαπημένα σου κείμενα.

Αν θέλεις ν’ ασχοληθείς επαγγελματικά με την αρθρογραφία και πρέπει ν’ αποκτήσεις εμπειρία και δείγμα γραφής (το να έχεις το δικό σου portfolio και να σε διαβάσει ένα ευρύτερο κοινό είναι ένα καλό πρώτο βήμα), μπορείς επίσης να δημιουργήσεις τη δική σου στήλη!

Ακόμα όμως κι αν απλώς θέλεις να μοιραστείς τις σκέψεις σου για ένα θέμα που σε απασχολεί (κάτι που αφορά στην επικαιρότητα, ένα κοινωνικό θέμα ή ό,τι άλλο πιστεύεις ότι ενδιαφέρει την κοινότητα του publiSHIT), στείλε το κείμενό σου για να παρουσιαστεί στο περιοδικό!

*Αν θέλεις να γράψεις, αλλά δυσκολεύεσαι, μπορούμε να το γράψουμε μαζί!

Γίνε συντάκτης

Γίνε πρωταγωνιστής:

Πες την ιστορία σου! Αφηγήσου αυτό που σε κάνει να νιώθεις περήφανη/περήφανος, την εξέλιξη της επιχείρησής σου, ένα νέο σου project που θέλεις να διαδοθεί ή εκείνη την ιστορία που δε βαριέσαι ποτέ ν’ αφηγείσαι στους φίλους σου.

Γίνε πρωταγωνιστής!