Αντώνης Φωνιαδάκης: Wisteria Maiden @ Μέγαρο | Κέρδισε προσκλήσεις!

Ο Αντώνης Φωνιαδάκης, χορογράφος με διεθνή καριέρα και σημαντικές συνεργασίες με μεγάλες ομάδες χορού, καθώς και ιδρυτής και χορογράφος της ομάδας Apotosoma Dance Co / Andonis Foniadakis, στο νέο έργο του Wisteria Maiden δανείζεται τον τίτλο του από το ομώνυμο έργο του θεάτρου Καμπούκι.

Η χορογραφική γλώσσα του Αντώνη Φωνιαδάκη, η οποία χαρακτηρίζεται από έντονη σωματικότητα, αισθαντικότητα και συνεχείς αλλαγές δυναμικών, εμπλουτίστηκε με επιρροές από το παραδοσιακό ιαπωνικό θέατρο και τέχνη για να δημιουργήσει ένα μοναδικό ευφάνταστο, κινητικό και εικαστικό σύμπαν.

Κυρίαρχη η έννοια της μεταμόρφωσης, μέσα από την ενσάρκωση των γυναικείων ρόλων από άνδρες ερμηνευτές αλλά και η χρήση της μάσκας. Η δύναμη της έκφρασης και η ακρίβεια της χειρονομίας, καθώς και η έννοια της Μεταμόρφωσης είναι τα στοιχεία που πρωταγωνιστούν σε μια εικονογραφία που θυμίζει μιαν άλλη αναπαράσταση της φύσης.

Το έργο, μια συμπαραγωγή της visionary culture με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, παρουσιάζεται  την Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015, σε συνέχεια των παραστάσεων στην Αθήνα και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (22, 23, 24 & 25 Απριλίου)

 

Καλλιτεχνική Διεύθυνση – Χορογραφία: Αντώνης Φωνιαδάκης
Βοηθός Χορογράφου: Μαρκέλλα Μανωλιάδη
Μουσική: Julien Tarride
Δραματουργία: Νάσια Φουρτούνη
Σχεδιασμός Φωτισμών: Σάκης Μπιρμπίλης
Κοστούμια: Τάσος Σωφρονίου
Σκηνικά: Εύα Μανιδάκη
Μάσκες: Μάρθα Φωκά
Βοηθός Σκηνογράφου: Γιάννης Αρβανίτης
Παραγωγή: Βασίλης Γρηγορόπουλος / VISIONARY CULTURE

 

Χορεύουν οι:
Nitsan Avraham Margaliot, Άρης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Σταυρόπουλος, Αλέξανδρος Βαρδάξογλου, David Essing, Pierre Magendie, Armando Disanto, Joan Vercoutere

Know More 

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ώρα έναρξης: 21:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1)

Τιμές εισιτηρίων: 35€, 25€ 20€, 15€, 10€

Marianna says: «Κέρδισε 2 διπλές προσκλήσεις για την ενδιαφέρουσα αυτή παράσταση, συμπληρώνοντας τη φόρμα ακριβώς από κάτω έως την Τρίτη 28 Απριλίου.  Οι νικητές θα προκύψουν ύστερα από κλήρωση και θα ενημερωθούν μέσω email»!