Οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες παρουσιάζουν στην Αθήνα το δεύτερο βιβλίο της Αντριάνας Μίνου

Τέσσερα χρόνια μετά τα Παιδικά Νουάρ, η Αντριάνα Μίνου μας προσφέρει το δεύτερο βιβλίο της. Το Ονειρωρυχείο είναι ένα βήμα παραπέρα ή ένα πέταγμα πιο ψηλά ή μια βουτιά βαθύτερα στο παράλληλο σύμπαν της γραφής. Κι αν δυσκολεύεται κάποιος να κατατάξει τα Παιδικά Νουάρ σε ένα συγκεκριμένο λογοτεχνικό είδος, με το Ονειρωρυχείο τα πράγματα είναι πιο απλά: πρέπει απλώς να εγκαταλείψει την προσπάθεια και να αφεθεί στη μαγεία μιας γραφής που εμπεριέχει όλα τα είδη χωρίς να εντάσσεται πουθενά. Αντισυμβατικό, απρόβλεπτο, ασυνήθιστο, παράξενο και μαζί οικείο, είναι μερικές λέξεις που ταιριάζουν στο Ονειρωρυχείο ακριβώς επειδή ταιριάζουν στα όνειρά μας. Και ακριβώς για τον ίδιο λόγο ο αναγνώστης δεν χρειάζεται να προσπαθήσει να το εξηγήσει. Μπορεί όμως πολύ εύκολα να το αγαπήσει.

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου «Ονειρωρυχείο», της Αντριάνας Μίνου,
Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017,  8 το βράδυ στο Έναστρον βιβλιοκαφέ, Σόλωνος 101, Αθήνα

Στην παρουσίαση εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το σύνολο Coocoolili

Το σύνολο Coocoolili είναι μια ομάδα μουσικών/performers που παρουσιάζουν τακτικά βραδιές μουσικής performance γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα στο μπαρ/μουσική σκηνή Jamboree του Λονδίνου. Το σύνολο αποτελείται από μια σταθερή ομάδα που συνεργάζεται και με καλεσμένους καλλιτέχνες, τραγουδιστές, stand up comediansperformers, χορευτές, μαριονετίστες, ποιητές, μάγους (!) που παρουσιάζουν δουλειά τους πάνω στο θέμα της κάθε βραδιάς. Μέσα από τις παραστάσεις τους ψάχνουν το περιβόητο “μεταξύ σοβαρού και αστείου” και συνδυάζουν πολλά διαφορετικά στυλ με ξεδιάντροπη ευκολία, ανάλογα με τη διάθεσή τους και το αλλοπρόσαλλο γούστο τους.  

 

Την καρδιά του Coocoolili αποτελούν οι: Αντριάνα Μίνου, Άρτεμις Ιγνατίδου, Στέλλα Παρλαβάντζα, Μαρία Ξυπάκη και για την παράσταση που θα παρουσιάσουν στην Αθήνα στις 23 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ θα έχουν μαζί τους την Κριστίν Σωφρονίου και το Χάρη Σασλή. Για την παρουσίαση του βιβλίου “Ονειρωρυχείο” θα παρουσιάσουν μια 45λεπτη performanceμε επιλεγμένα αποσπάσματα του βιβλίου και τραγούδια που τους θύμισε το βιβλίο.