Βreakthrough in 30 Days | Θα δεχτείς την πρόκληση του Τόλη Φωτιτζίδη;

Τόλης Φωτιτζίδης

4 γεμάτες εβδομάδες με ασκήσεις σε πραγματικές συνθήκες. Θα έχεις την εμπειρία πως μπορείς να κάνεις τη διαφορά, θα μάθεις νέες μεθοδολογίες που θα σε βοηθήσουν να επηρεάσεις τις καταστάσεις θετικά, επαγγελματικά και προσωπικά.

Τόλης Φωτιτζίδης https://www.toleemedia.com/

PROCESS

Θα λάβεις όλες τις οδηγίες για το πώς να κάνεις login, πως να έχεις πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο και στο community.

Το πρώτο ΣΚ, θα έχεις χρόνο να εξοικειωθείς με την πλατφόρμα, να γνωρίσεις και να κάνεις small talk με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες (και να παραδώσεις την πρώτη mini-άσκηση).

Την Κυριακή 18 Ιουνίου θα χωριστείτε σε ομάδες από 4 έως 6 άτομα (κάθε Κυριακή θα αλλάζουν οι ομάδες συνεργασίας).

Κάθε βδομάδα θα λάβεις 3 έως 4 ασκήσεις. Κάποιες θα είναι ομαδικές, και κάποιες ατομικές.
Η πραγματική πρόκληση στο workshop, είναι η παρατήρησή του εαυτού σου, των φίλων σου, των συνεργατών σου, των συναδέλφων σου, στη καθημερινότητά σχετικά με όσα νέα μάθουμε.

Τις Δευτέρες, το βράδυ, θα γίνεται ένα Q&A Session, όπου θα απαντάω σε ερωτήσεις τις εβδομάδας και θα σας δίνω feedback σε ό,τι κάνατε.

Κάθε βδομάδα, η ομάδα σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις και να ολοκληρώσεις τις ασκήσεις σου, όπως το ίδιο θα κάνεις κι εσύ για τα μέλη της ομάδας σου.

Τέλος προγράμματος: Κυριακή 15 Ιουλίου.


TOPICS
Η θεματολογία για αυτές τις 30 μέρες θα συμπεριλάβει μεθοδολογία, στρατηγικές κι ασκήσεις πάνω σε Leadership & Communication SkillsModern MarketingΛήψη Καλών Αποφάσεων, πως να ξεπεράσουμε φόβους, πως να δημιουργήσουμε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, πως να μετατρέπουμε λάθη κι αποτυχίες σε μαθήματα.
και πολλά άλλα!

 

TOGETHER WE CO-CREATE
Θα χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία, όπως το κινητό σου, το Facebook, το email σου, το slack για να έρθουμε πιο κοντά, όχι για να απομονωθεί ο καθένας με τις δικές του σκέψεις. Το ΜΑΖΙ το γράφουμε κεφαλαία εδώ. Την μεγαλύτερη αξία σε όλη την διαδικασία είναι στις συζητήσεις που θα κάνουμε, στις προκλήσεις και τα εμπόδια που θα ξεπεράσουμε ΜΑΖΙ.

THE OTHER SIDE
Θα κάνουμε πράξη τις θεωρίες και μεθοδολογίες για να μεταβούμε στην άλλη πλευρά.

Ποια είναι η άλλη πλευρά;

Είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας που συνεχίζει να μαθαίνει και να εξελίσσεται. Ένας εαυτός που δε δέχεται άλλες δικαιολογίες, δεν μιζεριάζει και βουτάει στις προκλήσεις γιατί βλέπει πλέον καθαρά και μετατρέπει τις αποτυχίες του σε μαθήματα.

Παράλληλα, δημιουργούμε και ένα community που θα μας υποστηρίζει και θα μας βοηθήσει να δούμε όσα δε βλέπαμε ως τώρα!

Ναι, θα είναι ζόρικο.
Είναι για όσους νιώθουν έτοιμοι να κάνουν συναισθηματική εργασία,
να εμπιστευτούν τον εαυτό τους
κι άλλους πόσους που θα βρίσκονται μαζί μας σε αυτό το ταξίδι ?

Στην σελίδα facebook.com/toleemedia θα πραγματοποιηθούν αρκετά Facebook Live. Σε αυτά θα απαντήσω ερωτήσεις σχετικά με το worskhop. Θα έχω καλεσμένους κάποιους συμμετέχοντες από  το προηγούμενο workshop για να μεταφέρουν την εμπειρία τους.

Η Μαρία και ο Ανδρέας μιλάνε για την εμπειρία τους στο προηγούμενο Breakthrough:

Marianna says: «Μη διστάσεις. Τόλμησέ το. Δήλωσε κι εσύ το ενδιαφέρον σου στη φόρμα συμμετοχής  εδώ»!