Διαγωνισμός! Κέρδισε το βιβλίο «Μέσα απ’ τις ζωές των άλλων» της Κώστιας Κοντολέων που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός!

Το νέο βιβλίο της Κώστιας Κοντολέων «Μέσα απ’ τις ζωές των άλλων» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ψυχογιός». Μάθε περισσότερα για το βιβλίο, πώς μπορείς να κερδίσεις 2 αντίτυπα και όλες τις πληροφορίες για την παρουσίαση του στη Θεσσαλονίκη!

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Πριν η ψύχρα του σούρουπου την αναγκάσει να μπει και πάλι μέσα στο διαμέρισμα, η Πέτρα μένει για λίγο να χαζέψει ένα τσούρμο παιδιών που παίζουν στο πεζοδρόμιο από κάτω και με φωνές και γέλια αναστατώνουν την γειτονιά. Στον ίδιο δρόμο που κάποτε αντηχούσαν οι δικές της φωνές και τα δικά της γέλια. Ασυναίσθητα προσπαθεί να ξεχωρίσει ανάμεσα τους εκείνο το ξανθόμαλλο κοριτσάκι που κάποτε υπήρξε, με τα γδαρμένα γόνατα και τα μονίμως ξεχτένιστα μαλλιά, νομίζει πως το είδε να κρύβεται πίσω από μια γκρίζα καγκελόπορτα, να της γνέφει παιχνιδιάρικα και να χάνεται για πάντα όπως για πάντα έχει χαθεί εκείνο το κεφάλαιο της ζωής της τόσο μακρινό σήμερα μα τόσο κοντινό χτες.

9786180114676

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα 

Η Κώστια Κοντολέων είναι συγγραφέας και μεταφράστρια. Έχει μεταφράσει περισσότερα από εκατό βιβλία, μεταξύ των οποίων έργα των: Τζόις Κάρολ Όουτς, Φίλιπ Πούλμαν, Τόμας Σάβατζ, Ρόαλντ Νταλ, Μάρκους Ζούσακ, Ρόμπερτ Κόρμιερ, Πένελοπ Φιτζέραλντ, Ρ. Κ. Νάραγιαν, Μάγια Αγγέλου, Μέλβιν Μπέρτζες κ.ά. Έχει τιμηθεί με διάφορα βραβεία∙ ανάμεσά τους ξεχωρίζουν το Κρατικό Βραβείο Μετάφρασης 1992, το Βραβείο Ελληνικής Εταιρείας Μεταφραστών Λογοτεχνίας 2003 και η διπλή αναγραφή της στον Τιμητικό Πίνακα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα (ΙΒΒΥ). Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορεί επίσης το μυθιστόρημά της ΦΕΥΓΩ.

Παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη! 

12931027_10153284941215876_8940354161992682348_n

Διαγωνισμός! 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και μπες στην κλήρωση για 2 αντίτυπα του βιβλίου «Μέσα απ’ τις ζωές των άλλων» της Κώστιας Κοντολέων. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email. Καλή επιτυχία!