Διαγωνισμός | Κέρδισε το βιβλίο «Μόνο τα νεκρά ψάρια ακολουθούν το ρεύμα» από τις εκδόσεις «Ψυχογιός»

Οι εκδόσεις «Ψυχογιός» παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Κυριάκου Γιαλένιου «Μόνο τα νεκρά ψάρια ακολουθούν το ρεύμα» κι εσύ έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις 2 αντίτυπα! 

 

Λίγα λόγια για την υπόθεση 

Έχει περάσει ένας χρόνος από την ημέρα που ο Ντέιν χώρισε με την Υβόν∙ ένας χωρισμός που του κληροδότησε βασανιστικές αϋπνίες. Μια τέτοια άγρυπνη νύχτα γίνεται ακούσιος μάρτυρας στον μυστηριώδη θάνατο μιας κοπέλας.

Τις ίδιες ταραγμένες μέρες, τρεις νέοι άντρες συναντιούνται κάτω από παράδοξες συνθήκες σε ένα έρημο στρατόπεδο της μακρινής ενδοχώρας και ξεκινούν ένα ταξίδι με σκοπό να φτάσουν στην πόλη, ώστε να μοιραστούν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Στη διαδρομή, και εν μέσω προσωπικών εξομολογήσεων, θα αποκαλυφθούν μυστικά, θα δικαιολογηθούν εγκλήματα και θα δοθούν εκατέρωθεν υποσχέσεις.

Σύντομα, αυτά τα φαινομενικά τυχαία γεγονότα θα θέσουν σε κίνηση έναν μηχανισμό όπου οι παράλληλες πορείες όλων των πρωταγωνιστών θα διασταυρωθούν με τρόπο αναπάντεχο, ξεδιπλώνοντας τα ως τότε κρυμμένα κίνητρα του καθενός.

Με βασικά υλικά την ειρωνεία, το απρόσμενο της μοίρας και τις εσωτερικές αναταράξεις των πράξεων και των λόγων τους, όλοι οι πρωταγωνιστές, θύτες και θύματα, οδηγούνται σταδιακά σε μια εκρηκτική συνάντηση και ένα συγκλονιστικά ανατρεπτικό φινάλε.

Λίγα λόγια για το συγγραφέα 

Ο Κυριάκος Γιαλένος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978. Για το μυθιστόρημά του Η νόσος των εραστών (Εκδ. Μελάνι) ήταν υποψήφιος για το Κρατικό Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα το 2012, και υποψήφιος ως Νέος Λογοτέχνης από το Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη το 2011.

Παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη 

Το Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟS  και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κυριάκου Γιαλένιου, στον χώρο του βιβλιοπωλείου, στην Αριστοτέλους 7, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, στις 19.00.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο ποιητής Τέλλος Φίλης, ενώ ανάγνωση αποσπασμάτων θα κάνει ο ηθοποιός Μιχάλης Συριόπουλος.  Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

12227732_10153025538135876_6529678748642021454_n

Διαγωνισμός! 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα ακριβώς από κάτω και μπες στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου. Μόνη τους υποχρέωση; Να στείλουν μια φωτογραφία στην οποία θα απεικονίζεται το βιβλίο!

 

Δήλωσε συμμετοχή!