Διαγωνισμός! Κέρδισε το ημερολόγιο Weekly Beings της Νατάσας Χατζηαγγελή!

Η νέα χρονιά απαιτεί νέα σχέδια. Για το 2016, ας είναι πολύχρωμα, ευφάνταστα και αισιόδοξα! Για να τα πραγματοποιήσεις, σου έχω τον καλύτερο «σύμμαχο»: Το ημερολόγιο Weekly Beings της σχεδιάστριας Νατάσας Χατζηαγγελή! Μπες στην κλήρωση που θα αναδείξει δύο τυχερούς!

Το Weekly Beings diary είναι ένα πρωτότυπο εβδομαδιαίο ημερολόγιο που στην κάθε του εβδομάδα έχει ένα περίεργο σχέδιο – μονοκονδυλιά.

Αυτά είναι τα beings! Είναι 53, όσες και οι εβδομάδες του 2016. Ανάλογα, λοιπόν, με τη διάθεση της εβδομάδας μπορείς να τα «ζωντανέψεις» χρησιμοποιώντας αρχικά τη φαντασία σου και  ό,τι έχεις μαζί σου: μολύβια, στυλό, χρώματα, κηρομπογιές, κτλ!

week_preview

Μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία καλείσαι κάθε βδομάδα να εκφράσεις τα συναισθήματα, τους στόχους και τις σκέψεις σου με τον πιο δημιουργικό τρόπο! Και κάπως έτσι, στο τέλος της χρονιάς θα έχεις στην κατοχή σου μια μοναδική, απόλυτα δική σου συλλογή (και 53 αφορμές για απολογισμό).

Η συλλογή, όμως, δεν είναι… ατομική. Στο τέλος του έτους, θα οργανωθεί μια ομαδική έκθεση με τις beings δημιουργίες κι έτσι μπορείς να δεις το… έργο σου ανάμεσα στα εκθέματα! Το μότο, λοιπόν, γι’ αυτή τη χρονιά είναι ένα: Draw your week! Imagine, create, enjoy!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δήλωσε συμμετοχή για να κερδίσεις το δικό σου Weekly Beings diary 2016 συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στη φόρμα! Οι δύο νικητές θα προκύψουν ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου!

Know More

*To project Weekly Beings έχει κερδίσει βραβείο ΕΒΓΕ2015.

*Σημεία πώλησης είναι τα εξής:

Θεσσαλονίκη: Μέλισσες gallery, Ρω art shop

Αθήνα: Heel stores (Κηφισιά, Περιστέρι), Forget me Not, Concierge Athens

Ξυλόκαστρο: Convert Art

Ερμούπολη: Κέρινος Κόσμος

On line: Apples to Zebras

*Θα το βρεις και στο Facebook!