Σεμινάριο: Δημιούργησε το δικό σου WordPress Site!

Νομίζεις ότι όποιος κάθεται πίσω έναν υπολογιστή και γράφει μια ακατανόητη γλώσσα είναι hacker; Ώρα να ρίξουμε τα στερεότυπα και να καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται να είσαι nerd για να δημιουργήσεις μια όμορφη και αποτελεσματική διαδικτυακή παρουσία. Το pillBOX σε συνεργασία με το Golden Pro, σου έχει ετοιμάσει ένα άκρως κατατοπιστικό και χρήσιμο σεμινάριο με εισηγήτρια τη Γεωργία Τσιαμαντά.


Μαζί με τη Γεωργία θα χτίσεις από το μηδέν την σελίδα σου. Αυτό το σεμινάριο είναι κατάλληλο για όλους, με καθόλου ή ελάχιστη γνώση στον προγραμματισμό και το WordPress.

Αν θες να φτιάξεις την σελίδα της δουλειάς σου ή του project σου τότε θα δεις αναλυτικά πώς να το κάνεις αυτό, προσθέτοντας λειτουργικότητα που μόνο το WordPress σου δίνει την ελευθερία να έχεις, χωρίς γραμμή κώδικα.

Αν από την άλλη είσαι ένας δραστήριος blogger θα δεις πώς μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητες που σου δίνει το WordPress, για να επικοινωνήσεις τις απόψεις σου, να διαχειριστείς τα σχόλια των αναγνωστών, να προσθέσεις το newsletter σου και άλλα πολλά.

Σημασία έχει να μην φοβάσαι τον υπολογιστή σου – εκείνος σε φοβάται περισσότερο ?

Πάρε πολύ καλή διάθεση, το laptop σου και έλα να μάθεις να έχεις  αυτοπεποίθηση στη χρήση και διαχείριση της σελίδας και του blog σου. Back to school alert: Θα έχεις και μερικές εργασίες για το σπίτι, για να εμπεδώσεις όλα όσα θα μάθεις.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Golden Gate Pro.

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ 

  • Τι είναι το WordPress
  • Πώς το εγκαθιστούμε και το διαχειριζόμαστε
  • Πώς μορφοποιούμε τα κείμενα, εισάγουμε εικόνες, βίντεο, συνδέσμους
  • Πώς διαχειριζόμαστε τα themes και τα widgets
  • Πώς χρησιμοποιούμε τα πρόσθετα, με παραδείγματα για τα social media, SEO, newsletter κ.α.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε όλους όσους θέλουν να στήσουν την διαδικτυακή τους παρουσία. Είναι κατάλληλο τόσο για εκείνους που θέλουν να φτιάξουν την σελίδα τους για το προϊόν τους ή το project τους, όσο και για bloggers που θέλουν να έχουν έλεγχο του περιεχομένου που δημοσιεύουν.

ΠΟΤΕ

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, 18.00 – 20.00
Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, 11.00 – 15.00
Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, 11.00 – 15.00

ΚΟΣΤΟΣ

Regular, €140
Last minute, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, την ημέρα της εκδήλωσης €160

Διαθέσιμο για αγορά online, ή στο γραφείο του pillBOX: Φραγκίνη 9, 5ος όροφος, Λουλουδάδικά, Θεσσαλονίκη.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 231 309 0141