Φιλανθρωπική έκθεση με πορτρέτα… «φυλακισμένων»!

Μία περίεργη ιδέα, 32 εβδομάδες, 40 «φυλακισμένοι»:  Το Locked, η πρώτη εταιρεία με δωμάτια απόδρασης που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, φιλοξένησε και φέτος το πρότζεκτ του δημοσιογράφου Ευθύμιου Σαββάκη, με προσωπικότητες της πόλης να «φυλακίζονται» για δεύτερη season κάθε Τετάρτη και να απολαμβάνουν την πιο περίεργη συνέντευξη που έχουν δώσει ποτέ.

Η στήλη των «φυλακισμένων» αυτά τα δύο χρόνια έγινε viral, φιλοξενήθηκε σε δεκάδες sites στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε τηλεοπτικές οθόνες και ραδιόφωνα, ενώ απέσπασε και Παγκόσμια Διάκριση, με το MUN (προσομοίωση των Ηνωμένων Εθνών για τους φοιτητές – μαθητές) να την επιλέγει ως πρότυπο καινοτόμου ιδέας, φιλανθρωπικής δράσης και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, κάνοντας ειδικό αφιέρωμα – συνέντευξη!

Φέτος, το Locked Wednesday Guests, η πρώτη στήλη συνεντεύξεων στον κόσμο που πραγματοποιήθηκε εξολοκλήρου μέσα σε δωμάτια απόδρασης, φιλοξένησε 40 ακόμα προσωπικότητες από τις τέχνες, τη μουσική, το θέατρο, τη δικηγορία, την πολιτική, τον αθλητισμό, τη δημοσιογραφία, τα social media, το youtube, τη μόδα, το «επιχειρείν» κ.α., οι οποίες πρόθυμα ανέβηκαν τα σκαλιά του θρυλικού Νο 21 της Αγίας Σοφίας για μία μοναδική εμπειρία!

Φτάνοντας στο τέλος της 2ης χρονιάς, η στήλη μεταφέρεται και φέτος στο Toms Flagship Thessaloniki, όπου τα πορτρέτα των 40 «φυλακισμένων» (δια χειρός Νικολέτα Σαββάκη και Marios Balázs) θα εκτεθούν από την Τρίτη 20 Ιουνίου έως την Κυριακή 25 Ιουνίου σε μία φιλανθρωπική έκθεση φωτογραφίας!

Παράλληλα, τις μέρες αυτές η ομάδα του Locked θα μαζέψει ξανά καινούρια παιδικά βιβλία και παιχνίδια για να ενισχύσει το έργο της Οργάνωσης «Η ΛΑΜΨΗ» στο Παιδοογκολογικό τμήμα του Ιπποκρατείου και του ΑΧΕΠΑ και να μοιράσει χαμόγελα στους μικρούς-μεγάλους μαχητές της ζωής.

Είμαστε όλοι καλεσμένοι, λοιπόν,  στις 20 Ιουνίου στις 19:00 στα εγκαίνια μιας ξεχωριστής φωτογραφικής έκθεσης, με έναν ακόμα πιο ξεχωριστό σκοπό!

«Γιατί η μεγαλύτερη απόδραση είναι η ίδια η ζωή».

*Το σκίτσο είναι της υπέροχης Λυδία Βήτα!