Η καρδιά των Χριστουγέννων «χτυπά» στο notos της Θεσσαλονίκης!

Τώρα η Θεσσαλονίκη έχει το δικό της «κέντρο» για μοναδικές Χριστουγεννιάτικες αγορές, στο ισόγειο του πολυκαταστήματος μόδας και ομορφιάς notos!

Και φέτος το πολυκατάστημα notos δημιούργησε στο ισόγειο της Στοάς Χιρς έναν μοναδικό, υπέροχο, παραμυθένιο, μαγικό Χριστουγεννιάτικο χώρο για μικρούς και μεγάλους.

Πρωτότυπες και ευφάνταστες προτάσεις διακόσμησης για κάθε γούστο, ύφος και ηλικία σας περιμένουν για να προετοιμαστείτε έγκαιρα για την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου, ενώ η μουσική που πλημμυρίζει τους χώρους με γιορτινές μελωδίες θα σας συνοδεύει στη βόλτα σας!

_mg_9579

Η Στοά Χιρς έχει γεμίσει φωτάκια, χριστουγεννιάτικα δέντρα χιονισμένα και μη, αστέρια, το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη, δώρα και πολλά στολίδια που δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα, με τους Θεσσαλονικείς πλέον να βιώνουν το απόλυτο εορταστικό κλίμα.

_amm9403

Μπορεί για τα Χριστούγεννα να έχουμε καιρό μπροστά μας, αλλά οι βιτρίνες στo notos Θεσσαλονίκης αποτελούν πλέον παράδοση στην πόλη. Όλοι τις περιμένουν με έκπληξη!Ο κόσμος σταματά, χαζεύει, παρατηρεί, φωτογραφίζεται. Φέτος, με έντονο το θεατρικό στοιχείο να ξεπηδά από τις ολόφωτες βιτρίνες, ντύνονται με μουσικά όργανα από τα καταστήματα «Φίλιππος Νάκας» και νότες προκαλώντας στους περαστικούς ένα αίσθημα αισιοδοξίας! Σταματούν και σιγοτραγουδούν τις μελωδίες των Χριστουγέννων που ακούγονται κι ένα συναίσθημα μαγικό τρυπώνει στις καρδιές τους και τους μεταφέρει σε έναν κόσμο παραμυθένιο!

Φέτος, η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά στο notos της Θεσσαλονίκης έως τα τέλη Δεκέμβρη, αποκλειστικά για εσάς!

Δες τη photo gallery: