ΙΕΚ ΑΚΜΗ GRADUATION FASHION SHOW 2017 | Inspired by “JUNGLE” & 70’s

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη σας προσκαλεί στο ετήσιο Graduation Fashion Show! Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 20.00, σε έναν φανταστικό χώρο, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης, στο Ocean Pool Bar στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, θα εκτυλιχτεί το πιο colorful & wild party. Η εκδήλωση αναμένεται να προσεγγίσει πλήθος καλεσμένων από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς, ενώ δε θα λείψουν οι διαγωνισμοί με πλούσια δώρα!


Οι μελλοντικοί μας σχεδιαστές αντλούν την έμπνευσή τους από την εποχή των 70’s και την άγρια φύση και παρουσιάζουν αέρινα υφάσματα με ethnic επιρροές, animal printed λεπτομέρειες και tropical αισθήσεις που δημιούργησαν οι ίδιοι, ενώ οι σπουδαστές από τα τμήματα Κομμωτικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ βάζουν τη δική τους art πινελιά και όλοι μαζί, προτείνουν ολοκληρωμένα looks που θα «φορεθούν» αυτή τη σεζόν!

Δίπλα στο υγρό στοιχείο, με φόντο το φως του φεγγαριού, θα διαδραματιστεί το πιο λαμπερό catwalk όπου θα αναβιώσουν οι 70’s τάσεις, για να συναντήσουν το exotic look με jungle στοιχεία! Με αυτό τον τρόπο, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ λένε «όχι» στο γκρίζο της πόλης και στη μονοτονία, τονώνοντας το πάθος τους για θετική ενέργεια. Γιατί η δυναμική εισβολή του jungle effect στην καθημερινότητά μας συμβολίζει όλα αυτά που έχουμε χάσει και θέλουμε να κερδίσουμε ξανά. Με άλλα λόγια, τον κήπο της δικής μας Εδέμ.

Η Μόδα βρήκε τη σχολή της… Ελάτε να γιορτάσουμε παρέα!!

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Σοφία Τουντούρη

Bonus Events: Dance Show & Body Painting

Special Guests: Sergio T., Queen G.

Live Performance: Dim Gerrard & Evangelia Mylou

Info 

OCEAN CLUB: Οδυσσέα Ελύτη 1, Νεάπολη

Doors Open: 20.00

Κάνε join στο event εδώ!