Διαγωνισμός | Κέρδισε δύο κοσμήματα από τις Marriee Δημιουργίες

Μαρία Κουρτίδου Μαραγκάκη

Ονομάζομαι Μαρία Κουρτίδου Μαραγκάκη. Είμαι 21 ετών και έχω σπουδάσει μαγειρική. Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με τη δημιουργία κοσμημάτων. Για να τα γνωρίσεις καλύτερα, σου χαρίζω δύο δημιουργίες μου!

Μαρία Κουρτίδου ΜαραγκάκηMarriee Δημιουργίες https://www.facebook.com/marriee13/


Ήταν ένα χόμπι που ξεκίνησε από το να μαζεύω κοχύλια, δημιουργώντας στη συνέχεια διάφορα κοσμήματα για τις φίλες μου.
Όσο περνούσε ο καιρός, μου ζητούσαν όλο και περισσότερες τα κοσμήματά μου κι έτσι μπήκα στη διαδικασία ν’ αγοράσω περισσότερα υλικά, να πειραματίζομαι και να δημιουργώ. Έτσι, έφτασα στο σημείο να έχω μια αρκετά μεγάλη συλλογή κοσμημάτων ανάλογα με το στυλ του καθενός.


Εκτός απ’ τα κοσμήματα, ανακάλυψα μια ακόμα αγάπη που είχα από μικρή: το πλέξιμο. Το έχω συνδέσει με όμορφες αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων, όταν παρατηρούσα τις γιαγιάδες μου. Ξεκίνησα, λοιπόν, ν’ ασχολούμαι και με το πλέξιμο αφού πρώτα παρακολούθησα κάποια μαθήματα. Σιγά-σιγά δημιούργησα και τα πρώτα δικά μου πλεκτά αξεσουάρ.


Η στήριξη του κόσμου με έχει ωθήσει στο να συνεχίζω ακάθεκτη. Έμπνευσή μου είναι τα δικά σας σχόλια, γι’ αυτό αναμένω τη γνώμη σας στη Fan Page μου!

Σας έχω και μια έκπληξη: δύο δώρα!

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κι αυτό το βραχιόλι:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όροι Διαγωνισμού: 

Κάνε like στη σελίδα Marriee Δημιουργίες και στο publiSHIT magazine και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα ακριβώς από κάτω. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου!

Update:

Έχουμε νικήτριες! Η Γεωργία Γατίδου κερδίζει το ζευγάρι σκουλαρίκια και η  Σοφία Κανίνα κερδίζει το βραχιόλι!