Το Impact Hub Academy ξεκινά! Μπες σε πρόγραμμα!

Σχεδιάζεις νέα προϊόντα και υπηρεσίες; Θες να επεκτείνεις τον κύκλο των δραστηριοτήτων της επιχείρησής σου; Αναζητείς ένα δυναμικό σύστημα υποστήριξης και συνεργασιών, που θα πάει την επιχείρησή σου στο επόμενο στάδιο; Μπες στο Impact Hub Academy!

 

Το Impact Hub Academy δεν είναι ένα ακόμη επιχειρηματικό πρόγραμμα. Είναι μία custom-made μαθησιακή εμπειρία σχεδιασμένη στα μέτρα της επιχείρησης ή του οργανισμού σου!

 

 

Beyond Business

Το Impact Hub Academy απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διαχειριστές ΜΚΟ ή project managers οργανισμών που έχουν έναν ελάχιστο κύκλο εργασιών (από 1€), ανεξαρτήτως του επιπέδου ανάπτυξης της εταιρείας -από το επίπεδο πρωτότυπου δηλαδή μέχρι το επίπεδο της επέκτασης (scaling). Σκοπός του προγράμματος είναι να βοηθήσει στην «επιτάχυνση» της ανάπτυξης των οργανισμών προσφέροντάς τους μια εξατομικευμένη μαθησιακή εμπειρία, σχεδιασμένη πάνω στις ανάγκες και τους στόχους τους. Το πρόγραμμα υλοποιείται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

 

Μέσω του Impact Hub Academy οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία:

  • Να εντοπίσουν τα σημεία που επιβραδύνουν την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.
  • Να δημιουργήσουν ένα χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
  • Να έρθουν σε επαφή με ειδήμονες των τομέων στους οποίους αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
  • Να αξιοποιήσουν ευκαιρίες της αγοράς και να αναπτύξουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Να χτίσουν ένα δυναμικό σύστημα υποστήριξης & συνεργασιών σύμφωνα με τον τομέα και τη δραστηριότητά τους.

academy_tweet3

Tailor-Made Business Counseling

To Impact Hub Academy αναπτύσσεται, έτσι ώστε να προσφέρει εξατομικευμένη υποστήριξη στον επιχειρηματία – συμμετέχοντα, με σκοπό να ενισχυθεί η επιχειρηματική του δυναμική, μέσα από τα κατάλληλα εκπαιδευτικά ερεθίσματα. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος παρέχεται:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Πρόσβαση σε διαφορετικές υπηρεσίες, όπως εργαστήρια για την επιχειρηματικότητα και προσωπικές συναντήσεις με συμβούλους, οι οποίες είναι σχεδιασμένες ώστε να οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και να αναπτύξουν δεξιότητες.

ΔΙΚΤΥΩΣΗ: Δικτύωση με άτομα, οργανισμούς και επιχειρήσεις που βρίσκονται στο ίδιο στάδιο με εκείνους και δραστηριοποιούνται στον ίδιο ή σε συμπληρωματικό τομέα.

COACHING: Συστηματική παρακολούθηση με στόχο τόσο την αρχική διάγνωση της «υγείας» της επιχειρηματικής δραστηριότητας των συμμετεχόντων όσο και την ανατροφοδότηση που αφορά την πρόοδό τους κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Εκτός από τα παραπάνω, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα αποκτούν απεριόριστη πρόσβαση στην παγκόσμια κοινότητα του Impact Hub που απαριθμεί πάνω από 15.000 κοινωνικούς επιχειρηματίες και δημιουργικούς επαγγελματίες παγκοσμίως. Παράλληλα, αποκτούν εξασφαλισμένη συμμετοχή σε εκδηλώσεις δικτύωσης αλλά και ευκαιρίες προβολής μέσα από το δίκτυο συνεργατών του Impact Hub.

Impact Hub Academy

Ελάχιστη διάρκεια συμμετοχής: 6 μήνες

Ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος απασχόλησης στο πρόγραμμα: 15 ώρες / μήνα

Κόστος: 60€/μήνα πλέον ΦΠΑ

Aίτηση: Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους. Μπορείτε να βρείτε την αίτηση εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Impact Hub Academy θα βρείτε εδώ.