Χοροθέατρο «Νιαουρίσματα» από την ομάδα Via Contact… by Katerina Tsoumana

Χοροθέατρο… η ερμηνεία και η κίνηση σε πλήρη αρμονία. «Νιαουρίσματα»… μια παιδική παράσταση φτιαγμένη από πολλή αγάπη και πολύ χορό. Το χοροθέατρο «Νιαουρίσματα» έρχεται στο Θέατρο Αμαλία το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαρτίου, για μικρά και για μεγάλα παιδιά, με τρυφερότητα, με δημιουργική διάθεση, με κέφι και σίγουρα με χιούμορ.

Είναι εδώ που η ομάδα «Via Contact Junior» ενώνει το θέατρο με το μπαλέτο, με το σύγχρονο και μοντέρνο χορό, με την jazz, το hip hop. Είναι εδώ που η ρυθμική γίνεται κομμάτι άρρηκτα δεμένο με την αφήγηση και τις ξεχωριστές ερμηνείες. Στόχος; Να βιώσουν τα παιδιά το πάντρεμα του χορού, της μουσικής και του θεάτρου, να δούμε το μεγαλείο του ανθρώπου μέσα από το τρισυπόστατό του προφίλ… το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα του.

Via Contact

Η «ViaContact», είναι ομάδα χορού. Ξεκίνησε την λειτουργία της στις 29 Απριλίου του 2014. Ανεβάζει δικά της έργα και παραστάσεις, με στόχο να προωθήσει και να μυήσει το κοινό στην τέχνη του χορού. Στα έργα της η ομάδα παντρεύει το θέατρο, την μουσική, τον ρυθμό και πολλά διαφορετικά είδη χορού. Η ομάδα χορού «ViaContact» συνεργάζεται με την ομάδα ηθοποιών «Προσεχώς Subway». Αποτελείται από επαγγελματίες χορευτές- δασκάλους χορού, μουσικούς και ηθοποιούς αναγνωρισμένους από το κράτος. Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει η Κατερίνα Τσουμάνα.

 

Info:

Χοροθέατρο «Νιαουρίσματα»

από την ομάδα Via Contact… by Katerina Tsoumana

Σάββατο 18 Μαρτίου στις 18.00

& Κυριακή 19 Μαρτίου στις 12.00

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα χωρίς διάλειμμα

Θέατρο Αμαλία, Αμαλίας 71 & Παρασκευοπούλου

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 2310888894 & 6984466034

Ώρες ταμείου: Δύο ώρες πριν την κάθε παράσταση

Κείμενο: Κατερίνα Τσουμάνα

Παίζουν: Δήμητρα Κηπουρού, Νίκος Βόσσος, Ερνέστο Κούκος, Κατερίνα Τσουμάνα, Απόστολος Κουσινάς, Δημήτρης Κουζούμης

Διαγωνισμός